Το Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου ζητά βοήθεια για τις μαζικές στειρώσεις

Το Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου ζητά βοήθεια για τις μαζικές στειρώσεις

Οι μαζικές στειρώσεις για τα αδέσποτα σκυλιά της Σάμου θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα (16. – 22.3.2020), για άλλη μια φορά από τον εθελοντή Ολλανδό κτηνίατρο VICTOR LANS. Για πρώτη φορά οι στειρώσεις με μεγάλη μας χαρά θα γίνουν στα προσωρινά Δημοτικά Κτηνιατρεία των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου.

00Filozoikos01

Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας για την μεταφορά και την φροντίδα των σκυλιών στα καταφύγια και στα κτηνιατρεία. Επίσης ψάχνουμε για φιλοξενίες των αδέσποτων για την ανάρρωση μετά την επέμβαση (για περίπου 5 μέρες).

00Filozoikos02

Κάνουμε έκκληση στους φιλόζωους και στους κοινοτάρχες να μας ενημερώσουν για θηλυκά αδέσποτα σε όλα τα χωριά της Σάμου και να βοηθήσουν στην περισυλλογή τους. Μακάρι να καταφέρουμε να στειρώσουμε όσα περισσότερα σκυλάκια γίνεται για να αποφύγουμε εκατοντάδες ανεπιθύμητα κουταβάκια.

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε σύντομα με το 6994237787 ή 2273061662 για να μπορούμε να οργανώσουμε εγκαίρως αυτήν την σπουδαία δραστηριότητα.

00Filozoikos03

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κοινή απόφαση των Δ.Σ. των φορέων υγείας με αφορμή τη σύσκεψη φορέων που κάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Σάμου προς τον Όμιλο DORYSSA και την Οργάνωση «JUST ACTION»

Ο Όμιλος DORYSSA ανταποκρινόμενος στο αίτημά μας για τη διάθεση επιτοίχιων  τηλεοράσεων, για τη τοποθέτησή τους στην ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική και στις Κλινικές του Χειρουργικού

Περισσότερα »