Το EΠAM Β. Αιγαίου στηρίζει για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τον συνδυασμό «Ο Άλλος Δρόμος» με επικεφαλής τον Στράτο Γεωργούλα

Ο Τομέας του Ε.ΠΑ.Μ. Βορείου Αιγαίου στηρίζει την  ανεξάρτητη κίνηση για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου «Ο Άλλος Δρόμος», με επικεφαλής τον Γεωργούλα Στράτο, και συμμετέχει με υποψηφίους του.

Η συνεργασία είναι απόρροια της συμφωνίας μας σε βασικές πολιτικές θέσεις και αρχές υπέρ της υπεράσπισης του δημόσιου και λαϊκού συμφέροντος. Είναι απόρροια της συστρατευόμενης εναντίωσης μας  στις πολιτικές ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της εκμετάλλευσης του δημόσιου χώρου προς όφελος του ιδιωτικού κεφαλαίου.  Οι αντισυνταγματικές μνημονιακές δεσμεύσεις που επιτάσσουν τα συμφέροντα των δανειστών και των παγκόσμιων αγορών επιβάλλουν την κατάργηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με το πρόσχημα της εξυπηρέτησης ενός  χρέους που είναι παράνομο και καταχρηστικό. Σε αυτή την επίθεση αντιστεκόμαστε κι ενωμένοι απαντάμε πως υπάρχει κι άλλος δρόμος.  Ο Δρόμος της αξιοπρέπειας, του σεβασμού των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της υπεράσπισης και αποκατάστασης της Δημοκρατίας, που η μνημονιακή πολιτική της υποταγής έχει καταργήσει.

Από την Κυριακή 14/4/2019 ως την Τρίτη 16/4/2019, ο Γεωργούλας Στράτος, υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής της ανεξάρτητης κίνησης «Ο Άλλος Δρόμος» θα επισκεφτεί με εκπροσώπους της παράταξης του χωριά και πόλεις της Σάμου,προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους του νησιού για τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης και να συζητήσουν μαζί τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4/19 : Μύλοι – Πυθαγόρειο (συζήτηση με πολίτες στο cafe Remezzo) – Ηραίο- Παγώνδας – Σπαθαραίοι – Πύργος – Πλάτανος – Μαραθόκαμπος (συζήτηση με πολίτες στην πλατεία Αγ. Αντώνιος).
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/4/19: Συνάντηση με φορείς – Συνέντευξη Τύπου (14.00 στο Ξεν/χειο Σάμος) – Άνω Βαθύ – Χώρα – Μυτιληνιοί (19.00, συζήτηση με πολίτες στην πλατεία) – Βαθύ (20.30, συζήτηση με πολίτες στο Ξενοδοχείο “Σάμος”)

ΤΡΙΤΗ 16/4/19:χωριά Βόρειας Σάμου & περιοχής Καρλοβάσου. Καρλόβασι (20.30, συζήτηση με πολίτες στο Δημαρχείο)

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα