Το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου τίμησε εκπαιδευτικούς της Σάμου

Τέσσερις συνταξιοδοτημένους εκπαιδευτικούς τίμησε το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου σαν μια ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού για την προσφορά τους στις νέες γενιές αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/01/2018.

Τιμήθηκαν ξεχωριστά οι καθηγητές: Παπανικολάου Νικόλαος, Βενετία Γεωργίου, Μακρής Ιωάννης και Τσαρδούλιας Γεώργιος οι οποίοι υπηρέτησαν σε σχολεία της Σάμου και συνεισέφεραν στην περαιτέρω ανάδειξη και εξάπλωση της επαγγελματικής εκπαίδευσης της Σάμου είτε από θέση Διευθυντή ΙΕΚ είτε μέσω υπηρεσιακών συμβουλίων, επιτροπές της αυτοδιοίκησης ή ακόμη και σαν εκπαιδευτές.

00IEKPita021

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του ΙΕΚ Σάμου Τριανταφύλλου Νικόλαος ο οποίος αφού έκανε μια αναδρομή της 19χρονης πορείας του ΙΕΚ Σάμου έως σήμερα ευχαρίστησε τους τιμώμενους για τη συνεργασία που είχαν και  ιδιαιτέρως για την προσφορά τους στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση του νησιού.

Στους εκπαιδευτικούς απονεμήθηκαν τιμητικά αναμνηστικά δώρα από τον Προϊσταμενο Β’βάθμιας εκπαίδευσης κ. Ταμπαχανιώτη Δημήτριο, τον Διευθυντή ΕΠΑΛ Σάμου Τσεσμελή Ευάγγελο, τον Πρόεδρο σχολικής επιτροπής  Βογιατζή Κων/νο και τον Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου Χατζή Δημήτριο με την ευχή να είναι πάντα γεροί και να συνεχίσουν να μεταλαμπαδεύουν το φως της γνώσης.

00IEKPita03
Συγκινητική υπήρξε επίσης και η αντιφώνηση των τιμηθέντων εκπαιδευτικών οι οποίοι ευχαρίστησαν το ΔΙΕΚ Σάμου για την εκδήλωση αυτή. Οι
καθηγητές  έστειλαν  τα δικά τους μηνύματα και συμβουλές προς τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Σάμου  από τους οποίους καταχειροκροτήθηκαν.

Να σημειωθεί ότι το ΔΙΕΚ Σάμου για το έτος 2017-18,  είχε 145 εγγραφές και λειτουργεί με 7 ειδικότητες: Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας,  Δημοσιογραφίας- Συντακτών και Ρεπόρτερ,  Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας Chef,  Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων.

00IEKPita04

Στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής έγινε και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΕΚ η οποία συνοδεύθηκε από διάφορα εδέσματα, όλα δημιουργήματα των καταρτιζομένων ενώ την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε το αντίστοιχο τμήμα του ΙΕΚ.

Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ ευχαρίστησε την ΕΟΣ Σάμου και το εργαστήριο Κεραμικής ΧΑΤΖΗΛΑΓΟΣ Τ. “YDRIA” για τις χορηγίες τους.

00IEKPita05

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »