Το 46ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στη Σάμο

Το 46ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στη Σάμο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Βαθύ της Σάμου. Δεκάδες νέοι, εργαζόμενοι, μαθητές και φοιτητές επισκέφθηκαν, το Φεστιβάλ, ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δίνοντας το επόμενο ραντεβού στους αγώνες του λαού και της νεολαίας του νησιού για τα δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση και την υγεία.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Τομεακού Συμβουλίου Σάμου της ΚΝΕ απεύθυνε ο Μανώλης Τσακουμάκης. Την κεντρική ομιλία έκανε η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

00Kne01

Ακολούθησε συναυλία με τους «Υπερταξικούς» , συγκρότημα που αποτελείται από νέους και εργαζόμενους μέλη των σωματείων και του Εργατικού Κέντρου Σάμου με σύγχρονα αλλά και παλιότερα πολιτικά και κοινωνικά τραγούδια. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα του Κυριάκου Μαυρίκη που κράτησε συντροφιά στο κοινό με λαϊκούς, παραδοσιακούς και όχι μόνο ρυθμούς, ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

00Kne04

Από νωρίς λειτουργούσε χώρος για σκάκι με τη συμβολή του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Μέλισσος» που συγκέντρωσε πολλούς μικρούς φίλους του παιχνιδιού. Επίσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση εργασίας του μαθητή Ωρίωνα Αντωνίου που αφορούσε ρομποτικό βοήθημα για τυφλούς.

Στο χώρο υπήρχε βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

00Kne02

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έγινε με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων καθ’όλη τη διάρκειά της.

Το Τ.Σ. Σάμου της ΚΝΕ ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν με την προσφορά και τη βοήθεια τους στην επιτυχία του Φεστιβάλ. Η επιτυχία του μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μπορέσει ο λαός και η νεολαία να ζήσει όπως της αξίζει σε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πόλεμο.

 

00Dodekanisossamostoday760x140

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »
O ιατρός Εμμανουήλ Κιάσσος εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αν. Σάμου για θέματα κορονοϊού

Ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμ. Κιάσσος ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αν. Σάμου στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 59/25-01-2021 απόφαση Δημάρχου, ορίσθηκε ο κ. Εμμανουήλ Κιάσσος, Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην

Περισσότερα »