Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στους Μυτιληνιούς

Με εορταστική διάθεση και μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα η Δημοτική Kοινότητα Μυτιληνιών, θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το 3ο ψηλότερο Πανελλαδικά και πρώτο στο Αιγαίο, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, και ώρα 17:00 σε μια ξεχωριστή βραδιά με δράσεις για όλα τα παιδιά, με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τη συνεργασία όλων των συλλόγων του χωριού και με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων των Μυτιληνιών θέλοντας να δημιουργήσει ένα όμορφο εορταστικό κλίμα στο χωριό. 
Και καταλήγει στο κάλεσμά της η Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών: «Καλούμε λοιπόν όλους τους κατοίκους των Μυτιληνιών, αλλά και τους φίλους του χωριού, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 να έρθουν στη κεντρική πλατεία του χωριού μας, να φωταγωγήσουμε μαζί το δέντρο και να ευχηθούμε όλοι μας:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »