Την παραίτηση του Βουλευτή ζητά ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου με αφορμή το μεταναστευτικό/προσφυγικό

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου συνεδρίασε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου με σκοπό την  τοποθέτηση του στο μείζον πρόβλημα του προσφυγικού/μεταναστευτικού καθώς και την λήψη αποφάσεων για το εν λόγω ζήτημα. Μετά το τέλος της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία στην οποία τα μέλη του συλλόγου ψήφισαν ομόφωνα τις παρακάτω προτάσεις/θέσεις τις οποίες θα καταθέσουν και στη σύσκεψη του επιμελητηρίου την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.
Οι θέσεις του συλλόγου σχετικά με το μεταναστευτικό και την γενικότερη κατάσταση που έχει προκληθεί από την παραμονή τόσων μεταναστών στο νησί, είναι οι εξής :
1) Να παραιτηθεί άμεσα ο Βουλευτής Σάμου, ο οποίος παρόλο που παρευρέθηκε στην συνάντηση των φορέων με τον Υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής, δεν αντιδρά στην μη εφαρμογή των υποσχέσεων του Υπουργού για άμεση αποσυμφόρηση του νησιού.
2) Ο Δήμαρχος Σάμου και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου να πάρουν δραστικές αποφάσεις για την επίλυση του προβλήματος.
3) Το επιμελητήριο να έρθει σε επικοινωνία με όλους τους συλλόγους και φορείς με σκοπό την αντίδραση στην συνεχόμενη αθέτηση υποσχέσεων της Κυβέρνησης, πραγματοποιώντας μαζική απεργία.
4) Να σταματήσει η αποστολή επιστολών και να ληφθούν πρακτικότερα μέτρα καθώς έως τώρα δεν έχει διαφανεί κάποιο αποτέλεσμα με τις ενέργειες αυτές.
Ο Σύλλογός μας, στηρίζει οποιαδήποτε απόφαση που έχει ως στόχο την επίλυση του προβλήματος όμως θεωρεί πως είναι επιτακτική ανάγκη η διαφοροποίηση των ενεργειών  όλων μας. Η κατάσταση της πόλης χρειάζεται άμεσα αλλαγή.
Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας πόλεως Σάμου

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενημερώνει τους κατοίκους ότι  λόγω των κείμενων διατάξεων, οι οποίες θέτουν αποκλειστικές προθεσμίες, εκδόθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου και απεστάλησαν

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Αγώνες με φαβορί

Μάχη στον 7ο όμιλο για πρόκριση δίνει η ΑΕΚ, που υποδέχεται σήμερα τη Ζόρια, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, στο θεωρητικά ευκολότερο

Περισσότερα »
Στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» το έργο «Κατασκευή εγκατάστασης και εξοπλισμός καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Ανατολικής Σάμου»

Στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» το έργο «Κατασκευή εγκατάστασης και εξοπλισμός καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Ανατολικής Σάμου»

Ενημερώνουμε τους δημότες μας, ότι εντάχθηκε, στο Πρόγραμμα <<ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ>>, το έργο <<Κατασκευή εγκατάστασης και εξοπλισμός καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Ανατολικής Σάμου>> συνολικού ποσού

Περισσότερα »