Την παραίτησή του από το ΚΕΕΛΠΝΟ υπέβαλε ο κ. Μάνος Λογοθέτης

Την παραίτησή του από συντονιστής του ΚΕΕΛΠΝΟ στο ΚΥΤ Σάμου υπέβαλε ο ιατρός – Βιοπαθολόγος κ. Μάνος Λογοθέτης. Αφορμή οι δηλώσεις τόσο του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Βίτσα, όσο και του Βουλευτή κ. Δημήτρη Σεβαστάκη, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή με θέμα το μεταναστευτικό – προσφυγικό στη Σάμο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας είπε ότι: «Και είναι πρόβλημα ότι στη Σάμο έχουμε έναν γιατρό μερικής απασχόλησης ο οποίος κάνει αυτό που μπορεί να κάνει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πενιχρό.», ενώ ο κ. Σεβαστάκης είπε: «Δέχομαι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα καθυστέρησης από το ΚΕΕΛΠΝΟ και ίσως και από τη διοίκηση του τοπικού κέντρου. Το ΚΕΕΛΠΝΟ αργεί τις τεκμηριώσεις».

Σε συνέχεια των παραπάνω ο κ. Μάνος Λογοθέτης απέστειλε πρόσκληση στα ΜΜΕ της Σάμου, προκειμένου να δώσει συνέντευξη τύπου. Αναλυτικά η πρόσκληση:

Σας προσκαλώ αύριο 04/02/2019 και ώρα 9.30 π.μ στη BIOMED (Κανάρη 23, Βαθύ) προκειμένου να απαντήσω ως Ιατρός και Συντονιστής του ΚΕΕΛΠΝΟ στη Σάμο σε οποιαδήποτε ερώτηση σας σχετικά με το προσφυγικό και τις διαδικασίες ευαλωτότητας.

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων, πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων, πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες σήμερα (29 Οκτωβρίου 2020) στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο. Ειδικότερα, στη Λέσβο ορκίστηκαν

Περισσότερα »
Αύξηση απορροφητικότητας κονδυλίων ΕΣΠΑ -  Άνοδος στην 7η από τις τελευταίες θέσεις η Π.Β.Α μέσα σε ένα χρόνο

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων λόγω COVID-19. 125,5€ ανά κάτοικο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Π.Β.Α.) έχει προκηρύξει την δράση ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με

Περισσότερα »