Την εμπιστοσύνη της TUI στην Ελλάδα ως προορισμού καθώς τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης εξέφρασε στον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη ο κύριος Fritz Joussen CEO της TUI

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Την εμπιστοσύνη της TUI στην Ελλάδα ως προορισμού καθώς τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της στην ελληνική τουριστική αγορά εξέφρασε στον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη ο κύριος Fritz Joussen διευθύνων σύμβουλος του μεγάλου με πολυεθνική παρουσία, tour Operator, TUI.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού συμφωνήθηκαν δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού “τελευταίας στιγμής” καθώς και την στήριξη του τουριστικού ρεύματος για την επόμενη χρονιά.

TUI 1

Ο κ. Fritz Joussen  επισήμανε στον υπουργό την σημασία που έχει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός σε συνδυασμό μάλιστα με την ισχυρή επενδυτική ανάπτυξη της TUI στην χώρα με έμφαση στον θεματικό τουρισμό. 

Ο κ. Θεοχάρης χαιρέτισε την εμπιστοσύνη της TUI στην Ελλάδα και ανέλυσε στο εκπρόσωπό της τη νέα προοπτική που διανοίγεται στον ελληνικό τουρισμό μέσα από σειρά στρατηγικών δράσεων οι οποίες περιλαμβάνονται στο 10ετές πρόγραμμα για τον τουρισμό όπως εξαγγέλθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Τουρισμού.

TUI 3

Ακόμη τόνισε, ότι η Ελλάδα θα δημιουργήσει περαιτέρω υποδομές στον τουρισμό οπότε και προσφέρεται τόσο για την κατάρτιση «ειδικών τουριστικών πακέτων», την ανάπτυξη στοχευμένων τουριστικών υπηρεσιών και άλλων εξειδικευμένων δράσεων στις οποίες η TUI ενδιαφέρεται και μπορεί να αναπτυχθεί.

Από την πλευρά του ο κ. Fritz Joussen  μετέφερε στον υπουργό το ενδιαφέρον της TUI για την Ελλάδα καθώς και στοιχεία που αφορούν την ζήτηση για διακοπές στην χώρα, καθώς και για κρατήσεις από το σύνολο των τουριστικών αγορών, κάτι που ενισχύει την ήδη υψηλή θέση της Ελλάδας ως σημαντικού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης στη συνεδρίαση του LIBE

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης στη συνεδρίαση του LIBE

Αναλυτική παρουσίαση των έργων που μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί στην προσωρινή δομή στο Μαυροβούνι στη Λέσβο παρέθεσε  ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος

Περισσότερα »
Συναντήσεις των προέδρων Ενώσεων Αστυνομικών Αιγαίου μέσω των προέδρων τους με θεσμικούς φορείς στην Αθήνα

Συναντήσεις των προέδρων Ενώσεων Αστυνομικών Αιγαίου μέσω των προέδρων τους με θεσμικούς φορείς στην Αθήνα

Σειρά επαφών στη Αθήνα πραγματοποίησαν το τελευταίο διήμερο  τα προεδρία τον Ενώσεών μας για θέματα που απασχολούν τις περιοχές μας. Αρχικά επισκέφτηκαν το Αρχηγείο της

Περισσότερα »