Την απομάκρυνση των σκηνών από τον αγροτικό δρόμο στη βόρεια πλευρά του ΚΥΤ ζήτησε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου

Την απομάκρυνση των σκηνών από τον αγροτικό δρόμο στη βόρεια πλευρά του ΚΥΤ ζήτησε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου

Στις 2 Μαρτίου 2020 είχε καταγραφεί η τελευταία μαζική άφιξη μεταναστών – προσφύγων από τα παράλια της Τουρκίας στη Σάμο. 55 άτομα. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Κυβέρνησης, οι πρόσφυγες – μετανάστες στο νησί της Σάμου ήταν 8.101.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και πάλι σύμφωνα με τα στοιχεία της Κυβέρνησης, οι πρόσφυγες – μετανάστες στο νησί της Σάμου ήταν 6.649. Που σημαίνει ότι στο διάστημα 02/03 – 26/06, αναχώρησαν 1.452 πρόσφυγες – μετανάστες για την ενδοχώρα και το σημαντικότερο όλων, ότι δεν εισήλθε κανείς.

00KYT02

Έκπληξη όμως προκαλεί ότι παρά την αναχώρηση των 1.452 ατόμων, οι σκηνές όλο και αναπτύσσονται, ανατολικά – δυτικά και βόρεια του ΚΥΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με έγγραφο που απέστειλε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου αλλά και στη Διοίκηση του ΚΥΤ Σάμου, ζητά την απομάκρυνση όλων των σκηνών που βρίσκονται επί του αγροτικού δρόμου στη βόρεια είσοδο του ΚΥΤ (θέση «Βρυσάκι», που οδηγεί προς τον Προφήτη Ηλία.

00KYT03

Πρόκειται να εκτελεστούν έργα ύδρευσης και ειδικά στο χώρο της πολύπαθης δεξαμενής, όπου πολλές φορές έχει διαπιστωθεί ότι έχει συμβεί ρευματοκλοπή, αλλά και πρόβλημα με την υδροδότηση της πόλης.

00KYT04

Τη συγκεκριμένη εκκένωση των αυτοσχέδιων σκηνών στο παρελθόν έχει ζητήσει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου, λόγω ότι τα βαρέα οχήματά της δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ασφαλείς διελεύσεις, επειδή υπάρχει στενότητα δρόμου και φυσικά υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

00Dodekanisos

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης στη Διεθνή Αεροπορική Έκθεση «Routes Reconnected 2020»

Χάρης Θεοχάρης: «Ο εμβολιασμός δεν θα αποτελέσει προϋπόθεση για να ταξιδέψει κάποιος»

Σε καίριες παρατηρήσεις και διευκρινίσεις προέβη ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα»

Περισσότερα »