Τίμησαν τους πεσόντες Αστυνομικούς

Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τελέστηκε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην πόλη της Σάμου.

Παρόντες μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Σάμου, της Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ Σάμου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, όπου ένωσαν τις προσευχές τους για εκείνους τους Αστυνομικούς που χάθηκαν προστατεύοντας την έννομη τάξη και την κοινωνία.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ενώ στεφάνια κατέθεσαν στο μνημείο των πεσόντων Αστυνομικών ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κυριαζής, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Διοικητής της ΠΥ Σάμου Πύραρχος κ. Παναγιώτης Κοτρίδης, ο πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου κ. Νίκος Βαρούμας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου κ. Θωμάς Τσιουρής, εκ μέρους των Αποστράτων Αξιωματικών Σάμου ο κ. Δημήτρης Μανωλιάδης και ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ Σάμου κ. Γιώργος Αβραμίδης.

Επίσης παρέστησαν εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου ο Αντιδήμαρχος κ. Χριστόδουλος Σεβαστάκης, ο πρόεδρος της Σαμιακής Αρωγής κ. Κυριάκος Πατσίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, η κα Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή – Λαθουρά, ο κ. Αντώνης Σίμος, ο κ. Νίκος Τριανταφύλλου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρης Βογιατζής.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου κ. Λάζαρος Ελευθεριάδης και ο τέως Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου κ. Ευάγγελος Τσιρίγος.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα