Τι ισχύει στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου λόγω της άρσης μερικών περιοριστικών μέτρων

Τι ισχύει στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου λόγω της άρσης μερικών περιοριστικών μέτρων

Εν όψει της άρσης κάποιων από τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου λόγω της πανδημίας, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ξεκινά η σταδιακή λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, αρχικά με μειωμένο αριθμό ραντεβού. Το ίδιο θα ισχύει και για όσους προσέρχονται από το ΚΥΤ Σάμου.

Η προσέλευση του ασθενούς θα είναι χωρίς συνοδό, εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή του. Το όχημα μετάβασης θα παραμένει εκτός Νοσοκομείου και η χρήση ατομικής μάσκας και αντισηπτικού θα είναι υποχρεωτική για την είσοδό στους χώρους του Νοσοκομείου. Τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκα, αντισηπτικό) δεν παρέχονται από το Νοσοκομείο.

Τα ραντεβού θα κλείνονται τηλεφωνικά στον αριθμό 22730 27426 από 08:00 π.μ έως 14:00 μ.μ.. Η προσέλευση των ασθενών θα γίνεται αυστηρά δέκα λεπτά πριν το προγραμματισμένο ραντεβού. Σε περίπτωση μη προσέλευσης στον προκαθορισμένο χρόνο το ραντεβού θα ακυρώνεται.

Για τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία θα υπάρξει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, καθώς θεωρείται προαπαιτούμενο για τη χειρουργική επέμβαση το τεστ Covid-19. Το τεστ θα πραγματοποιείται πλέον από το Νοσοκομείο, μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευση του προσωπικού εντός των προσεχών ημερών.

Εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση του επισκεπτηρίου μέχρι νεωτέρας οδηγίας.

Η συνέχιση των αυξημένων μέτρων έχουν στόχο την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού του Νοσοκομείου μας.

Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής

BannerKnitis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 150 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 416 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 18 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστές συρροές

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, αναφέρονται τα εξής: “Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου

Περισσότερα »