Θύμισαν ευχάριστα το παρελθόν τ’ αυτοκίνητα και τα πληρώματα που συμμετείχαν στο «Tour De Samos»

Τριάντα πέντε αυτοκίνητα στάθμευσαν στην πλατεία του Δημαρχείου Σάμου το απόγευμα της Κυριακής (18/06), όπου για δύο ημέρες κλήθηκαν μαζί με τους επιβάτες τους να διαγωνισθούν στο γύρο της Σάμου με την επωνυμία «Tour De Samos».

Το διήμερο ράλι «Τουr De Samos», ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί από το Καρλόβασι και αφού τα πληρώματα των αυτοκινήτων έκαναν οκτώ «ειδικές» διαδρομές, τερμάτισαν στην πλατεία του Δημαρχείου Σάμου.

Τριάντα πέντε αυτοκίνητα από άλλες εποχές, γυαλισμένα, συντηρημένα, ξύπνησαν αναμνήσεις από άλλες εποχές, τότε που ας μη το ξεχνάμε και αυτό, πολλοί δεν είχαν τη δυνατότητα ν’ αγοράσουν αυτοκίνητο.

 00TourDeSamos02

Ήταν ένα αγώνας φιλικού χαρακτήρα, ακρίβειας και όχι ταχύτητας σε δρόμους κανονικής κυκλοφορίας με πλήρη τήρηση του ΚΟΚ και χωρίς να χρειασθεί να ληφθούν ειδικά μέτρα για την κίνηση των υπολοίπων οχημάτων.

Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από την 4Χ4 Sport Club Ναυπλίου, το αθλητικό σωματείο «Πυθαγόρας» και τη SCUDERIA TRISKELION, υπό την έγκριση της επιτροπής αγώνων αυτοκινήτου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και διεξάγεται σύμφωνα με τον διεθνή αγωνιστικό κώδικα της FIA και των ΕΑΚ Ιστορικών Αυτοκινήτων, με πλήρη τήρηση των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 00TourDeSamos03

Έγινε απονομή μεταλλίων και κυπέλλων σε διάφορες κατηγορίες ενώ αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι μεγάλη συμμετοχή στην όλη διοργάνωση είχε η οικογένεια Ιγγλέση, ενώ πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ήταν ο κ. Γιάννης Ιγγλέσης τον οποίο ο Δήμαρχος Σάμου ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Αμέσως μετά τις απονομές, ζωντανή 4μελής ορχήστρα έπαιξε ρυθμούς τζαζ, ενώ οι παριστάμενοι γεύθηκαν τα υπέροχα και δροσιστικά cocktails αλλά και τα εδέσματα του καταστήματος “The Simblings” στο εμπορικό κέντρο “ΕΡΜΗΣ” στο Νέο Καρλόβασι.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα