Θύμα καταστροφών και διαρρήξεων για 11η φορά στην επιχείρησή του

Η «Ανατροπή» επισκέφθηκε τα Σκουραίικα

Για τα τελευταία συμβάντα κλοπών και διαρρήξεων στην πόλη της Σάμου, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας κ. Μιχάλης Μητσός, στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη».

Την Κυριακή το μεσημέρι (02/12), περνώντας από την επιχείρηση που διατηρεί επί της οδού Κεφαλοπούλου, παρατηρήθηκε κάποιο παντζούρι σπασμένο. Όπως διαπιστώθηκε είχαν εισέλθει στον κάτω χώρο του μαγαζιού, αφαίρεσαν την κάβα που υπήρχε (περίπου 30 φιάλες), εξαρτήματα από το ηχοσύστημα, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στον επάνω όροφο, όπου βρίσκεται διαμέρισμα που δεν κατοικείται αυτή την εποχή, όπου προκάλεσαν ζημιές με την άνεσή τους. Εδώ να σημειώσουμε πως πέφτει θύμα καταστροφών και διάρρηξης για 11η φορά η επιχείρησή του.

Σύμφωνα με καταγραφή κάμερας, ήταν δύο άτομα που πηγαινοέρχονταν για περίπου τρείς (3) ώρες!!!. Οι γείτονες δεν αντιλήφθησαν το παραμικρό, καθώς και η περιοχή δεν είναι πολυσύχναστη, ιδίως τους χειμερινούς μήνες. Τους τελευταίους μήνες, υπάρχουν συνεχώς τέτοιου είδους περιστατικά σε επιχειρήσεις εστίασης και εμπορικού ενδιαφέροντος.

«Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να δουλεύουμε. Δουλεύουμε για να πληρώσουμε τις ζημιές που έχουν γίνει, που είναι πάνω από 3.000 ευρώ» είπε ο κ. Μιχάλης Μητσός.

Αν και υπάρχουν συλλήψεις από προηγούμενα γεγονότα, επ΄αυτοφόρω μάλιστα, όλα τα χρόνια δεν έχει υπάρξει καμία αποζημίωση για τις ζημιές που έχουν υποστεί οι επαγγελματίες.

«Αρχίζει το πράγμα και ξεφεύγει πάρα πολύ και το λέω ήρεμα, παρόλο που μέσα μου βράζω από αγανάκτηση» τόνισε ο κ. Μητσός.

Ως πρόεδρος του συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου, θα βρεθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση της 4ης Δεκεμβρίου 2018 στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Θα ειπωθούν όλες οι αλήθειες καθώς, όπως ανέφερε ο κ. Μητσός, ίσως ο Υπουργός κ. Βίτσας να μην γνωρίζει όλα τα γεγονότα.

«Νιώθουμε ότι έχει γίνει κατάληψη αυτή τη στιγμή στην πόλη».

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι οι κλοπές αφορούν κυρίως αλκοόλ και όχι φαγητό ή ρούχα. Όπως είπε ο κ. Μητσός, οι αστυνομικοί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά δυστυχώς είναι λίγοι για τον όγκο των μεταναστών.

Στην αυριανή σύσκεψη με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, δεν θα πάρει μέρος το Επιμελητήριο Σάμου, ενώ ο κ. Μητσός θα παρουσιάσει τον αντίκτυπο που έχει όλη αυτή η κατάσταση στις επιχειρήσεις αλλά και στην πόλη.

Επίσης σύμφωνα με καταγγελίες συμπολιτών μας το Σαββατοκύριακο συνέβησαν και άλλες κλοπές σε σπίτια στο Άνω Βαθύ και αναμένεται το επίσημο δελτίο τύπου από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου για τα συμβάντα.

00VKDMarket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Ολοκληρώθηκαν οι μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων μετά από δύο εβδομάδες εντατικής εργασίας (13-23 Οκτωβρίου). Όπως σας ενημερώσαμε, πραγματοποιήθηκε αυτή η σπουδαία δραστηριότητα την πρώτη εβδομάδα

Περισσότερα »