Θερμές ευχαριστίες του Proteas Blu Resort προς όλους!!!

Το Proteas Blu Resort εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες, προς όλους τους φορείς (Πυροσβεστική, Λιμενικό, Αστυνομία, Στρατός, Πολιτική Προστασία) που συνέβαλαν στο έργο της πυρόσβεσης, και της επιτυχούς αντιμετώπισης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της 24ης Αυγούστου 2019, για την αποφασιστικότητα, τον ζήλο και την ετοιμότητα που επέδειξαν!

Επιπρόσθετα τις εθελοντικές ομάδες και πολίτες, οι οποίοι με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, ευαισθησίας και αυταπάρνησης ήταν παρόντες, αποδεικνύοντας ότι τιμούν την αποστολή τους.

Ένα τεράστιο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό μας για την τεράστια συμβολή στην προστασία του ξενοδοχείου και περισσότερο στην ομαλή και άρτια οργανωμένη εκκένωσή του!

Τέλος ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν σε αυτή τη δύσκολή στιγμή, την υποστήριξη τους, την υπομονή τους και την άψογη συνεργασία τους!

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην έχουμε ποτέ ξανά παρόμοια περιστατικά σ’ ένα πανέμορφο τόπο που τόσο έχει πληγεί από πυρκαγιές και όχι μόνο!

Με εκτίμηση,

Τάσος Μ. Ξετρίχης

Γενικός Διευθυντής

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »