Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους: Η γνώση που έχω συμπυκνωμένη, επί 35 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε άλλα ζητήματα μου δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρω στα κοινά

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και υποψήφιος Δήμαρχος Σάμου, με την υποστήριξη του «Κινήματος Αλλαγής», κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους.

Οι αλλαγές που έχει φέρει στην Αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης», αλλάζει και τον τρόπο κατά τον οποίο θα «στηθούν» τα ψηφοδέλτια, καθώς είναι χωριστά πλέον τα τοπικά συμβούλια.

Όπως είπε ο κ. Παπαθεοφάνους: «Μετά τις εκλογές θα πρέπει να υπάρξουν μεγάλες συναινέσεις, γιατί όποιος εκλεγεί δήμαρχος δεν θα έχει την πλειοψηφία, σύμφωνα με τον «Κλεισθένη» . Θα πρέπει οι συνεννοήσεις να είναι πάρα πολλές και οι συγκλίσεις σε προγράμματα, ώστε να μπορέσει να γίνει σύνθεση σε αυτά που θα πρεσβεύει το νέο δημοτικό συμβούλιο».

Το ιδανικό ψηφοδέλτιο, έχει τη χροιά ανθρώπων καταξιωμένων στην κοινωνία, επαγγελματιών οι οποίοι είναι επιτυχημένοι, ανθρώπων οι οποίοι έχουν εμπειρίες, νέους ανθρώπους οι οποίοι θα κουβαλάνε νέες ιδέες και θα μπορούν να τις ξεδιπλώσουν, πολεοδόμους, οι οποίοι θα χρειαστούν οπωσδήποτε για το θέμα του χωροταξικού της Σάμου, θέλει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να διευθετηθεί ένα σωστό ψηφοδέλτιο.

Μια γκάμα από ανθρώπους που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στη Σάμο, για να μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως τόνισε.

«Η γνώση που έχω συμπυκνωμένη, επί 35 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στα οικονομικά και αλλά ζητήματα, μου δίνουν τη δυνατότητα ότι μπορώ να προσφέρω, έχω τις δυνάμεις, τη θέληση, μπορώ ν’ ανταπεξέλθω σε αυτά τα προβλήματα που έχει η Σάμος, που όλοι γνωρίζουμε».

Ο κ. Παπαθεοφάνους θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, όπως έχει δηλώσει εδώ και ένα μήνα, ενώ προς το παρόν, δεν υπάρχει από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής, άλλη υποψηφιότητα. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα, είναι ότι θα υπάρξει στήριξη προς το πρόσωπο του κ. Παπαθεοφάνους.

Όπως είπε και ο ίδιος, η στήριξη του κινήματος δεν τον εμποδίζει να έχει στο ψηφοδέλτιο του και ανθρώπους από άλλους πολιτικούς χώρους. Ο «Κλεισθένης» ευνοεί τις συνεργασίες, αμέσως μετά την εκλογή του δημάρχου.

Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής τι θα κάνει ο δήμαρχος της Σάμου , κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, όπως δήλωσε πριν 10 ημέρες στο Radio Cafe. Ο κ. Κατρακάζος έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος.

Από την άλλη έχουμε την απόσυρση υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, του κ. Μαλέλη, καθώς κλήθηκε από την πρόεδρο του κινήματος, κα Φώφη Γεννηματά, να είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου και όχι στην περιφέρεια.

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ίσως να υπάρξουν εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο με την κα Καλογήρου. Το Μάιο έχουμε ευρωεκλογές και εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ για τις εθνικές εκλογές, αναμένονται εξελίξεις βάση των μεγάλων θεμάτων στο χώρο της υγείας (NOVARTIS), του σκοπιανού θέματος και την ψήφιση του προϋπολογισμού το Δεκέμβριο.

ds2

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα