Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο ομώνυμο νησάκι

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Ανακοινώνεται στους φιλέορτους χριστιανούς ότι το Σάββατο 17 Αυγούστου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο ομώνυμο Νησάκι απέναντι από την περιοχή Κότσικας. Η αναχώρηση θα γίνεται με βάρκες από το παλιό ιχθυοτροφείο περιοχή «Λιβαδάκι» από τις οχτώ το πρωί και μετά. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα μοιραστεί η πατροπαράδοτη γιορτή.

Επίσης την Τρίτη 20 Αυγούστου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Ευαγγελιστρίας στο Καλάμι πλησίον του φανοποιείου πρώην Φαγά.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (εννιάμερα) στο Μακρονήσι απέναντι από τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής. Η αναχώρηση θα γίνεται από τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής με βάρκες από τις οχτώ και μετά. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα μοιραστεί η πατροπαράδοτη γιορτή.
Επίσης στις 29 Αυγούστου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Τιμίου Προδρόμου Περιοχής πουρνάρια στο Καλάμι. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα μοιραστεί η πατροπαράδοτη νηστήσιμη γιορτή.

Χρέος η συμμετοχή μας στις λατρευτικές συνάξεις.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »