Θανάσης Πανούσος: Η υποστήριξη στην ομάδα βόλεϊ του Κέρκη είναι μια όαση μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζει το νησί

Θανάσης Πανούσος: Η υποστήριξη στην ομάδα βόλεϊ του Κέρκη είναι μια όαση μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζει το νησί

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο παίκτης και μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ του Κέρκη, ο κ. Θανάσης Πανούσος.

Η ομάδα βόλεϊ αντρών του ΚΕΡΚΗ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ βρίσκεται στην Α2, με μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, καθώς έφτασαν μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος.

Η ομάδα προχώρησε με «το χαμηλότερο μπάτζετ έφτασε στο τέλος και φέτος ξεκινήσαμε πάλι μια προσπάθεια να καταφέρουμε να έχουμε μία αξιοπρεπή ομάδα, μία αξιοπρεπή πορεία. Ξεκινήσαμε με μια νίκη εκτός έδρας με την ΑΡΜΕΝΙΚΗ την προηγούμενη εβδομάδα και παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στη Σάμο με αντίπαλο το ΑΙΓΙΟ το οποίο έχει μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Περιμένουμε τον κόσμο όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια, περισσότερο όμως φέτος να μας βοηθήσει και να μας ενισχύσει την προσπάθεια μας.

Διότι είναι η πιο δύσκολη χρονιά από πολλές απόψεις και από οικονομικής και από αγωνιστικής άποψης. Οι όμιλοι μειώθηκαν, είναι δύο αντί τρεις, είναι νότιος όμιλος, πιο πολλές ομάδες, πιο δυνατές ομάδες και για να επιβιώσουμε χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση όλων, όλου του νησιού, όλων των φορέων, δήμων, περιφέρειας, επιχειρηματιών και απλών φιλάθλων».

Η υποστήριξη στην ομάδα και τα αθλήματα, είναι μια μικρή όαση μέσα στην καθημερινότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το νησί .

Ο κ. Πανούσος επανήλθε στην ενεργό δράση για να βοηθήσει την ομάδα, καθώς η χρονιά είναι πολύ δύσκολη και είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται με ομάδα του νησιού σε εθνική κατηγορία.

Το Σάββατο(26/10) ο ΚΕΡΚΗΣ αγωνίζεται με το ΑΙΓΙΟ, στο στάδιο Καρλοβάσου στις 7.μ.μ. ενώ θα γίνουν και κάποιοι αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος.

00Elia

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »