Τέσσερις Δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πορεία Ευθύνης» συμπράττουν με το συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ» του Γιώργου Στάντζου

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

4 Δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πορεία Ευθύνης» του Αντώνη Σίμου, έδωσαν στη δημοσιότητα επιστολή όπου ανακοινώνουν τη σύμπραξή τους με τον συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ» του Γιώργου Στάντζου. Οι Δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι: Βασίλειος Βαλκαμλής, Εμμανουήλ Κιάσσος, Ζωή Πυργιώτου – Τσερέ και Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη. Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε δήμαρχε

Σε απάντηση της επιστολής που μας αποστείλατε, σας αναπτύσσουμε τις θέσεις μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μας και τους συνδημότες μας, οι υπογράφοντες, την παρούσα επιστολή, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» , αποφασίσαμε κατά πλειοψηφία, τη σύμπραξη με το συνδυασμό σας.

Η εφαρμογή της απλής αναλογικής στους Ο.Τ.Α. δεν επέτρεψε την πλειοψηφία δημοτικών συμβούλων στο συνδυασμό σας, παρά την εκφρασμένη λαϊκή βούληση, όπως αυτή διατυπώθηκε από το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών της 2/6/2019 με αποτέλεσμα την διαφαινόμενη αδυναμία λήψης αποφάσεων, σε σημαντικά προβλήματα- του ήδη δοκιμαζόμενου Δήμου μας, την πιθανή απώλεια σημαντικών πόρων, για την υλοποίηση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνων που έχουν σχεδιαστεί.

Με ομοψυχία και συναντίληψη προχωράμε και εκφράζουμε τη βούληση μας να προβούμε σε σύμπραξη με το συνδυασμό σας «ΑΝΑΣΑ». Δηλώνουμε παρόντες στη διοίκηση του Δήμου , στην επίλυση των προβλημάτων του και στη δημιουργία προοπτικής ανάπτυξης.

Είμαστε βέβαιοι ότι, σ΄αυτή τη δύσκολη εποχή, η Σάμος μπορεί να σταθεί ψηλά.

Με την βούληση μας για σύμπραξη αποδεικνύουμε ότι, για εμάς, προέχει το συμφέρον του Δήμου και τον συνδημοτών μας, γνωρίζοντας ότι σε δύσκολους καιρούς δεν περισσεύει κανείς. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Τα προβλήματα αυξάνονται. Δηλώνουμε παρόντες στην επίλυση τους.

Οι υπογράφοντες σύμβουλοι

Βαλκαμλής Βασίλειος

Κιάσσος Εμμανουήλ

Πυργιώτου Τσερέ Ζωή

Κονδύλη Πανουράκη Μαρία

Σάμος 31/8/2019

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα