Τέσσερα από τρία τα δρομολόγια του Τουρκικού πλοιαρίου για Βαθύ μέχρι 9 Σεπτεμβρίου

ΠE Σάμου: Δωρεάν πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης και ενημέρωσης των αγροτών

Εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε η φημολογία ότι το Τουρκικό πλοιάριο που εκτελούσε τα δρομολόγια από Κουσάντασι προς Σάμο και αντίστροφα θα σταματούσε να τα εκτελεί για διάφορους λόγους. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος επιχειρηματίας ήθελε όλα τα δρομολόγια να είχαν τερματικό σταθμό από το Κουσάντασι, το Πυθαγόρειο.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες παραγόντων του νησιού, πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης, μετέβη στο Κουσάντασι και μετά από συναντήσεις που είχε με αρμόδιους παράγοντες, πάρθηκαν αποφάσεις που σίγουρα είναι πολύ καλές.

Έτσι τα δρομολόγια του Τουρκικού πλοιαρίου από τρία, αυξάνονται σε τέσσερα. Συγκεκριμένα οι αφίξεις – αναχωρήσεις θα είναι Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη και μέχρι 09 Σεπτεμβρίου 2018.

Επίσης σημαντικές αφίξεις αναμένονται κατά την περίοδο όπου οι Τούρκοι εορτάζουν τα «μπαϊράμι» στις ημερομηνίες από 17 έως 27 Αυγούστου 2018.

Ασφαλώς τα παραπάνω δρομολόγια δεν επηρεάζουν τα αντίστοιχα δρομολόγια που εκτελούνται από το Κουσάντασι προς το Πυθαγόρειο που παραμένουν τα ίδια. Και ειδικά η πύλη Καρλοβάσου όπου εξυπηρετείται από άλλο λιμάνι και δεν επηρεάζεται.

00Elisaios

Τα δρομολόγια έκλεισαν μέχρι και 09 Σεπτεμβρίου 2018. Τώρα στο χέρι των επιχειρηματιών της πόλης είναι να διατηρούν τα καταστήματά τους ανοικτά κατά τις ημέρες και ώρες που θα βρίσκονται στο νησί.

Εξασφαλίζεται επίσης και η λειτουργία του επιβατικού σταθμού στο τουριστικό λιμάνι της Σάμου που διατέθηκαν τόσα χρήματα για να λειτουργήσει.

Το συγκεκριμένο θέμα (δρομολόγια Τουρκικού πλοιαρίου) θα πρέπει ν’ απασχολήσει τους αρμόδιους για την επόμενη τουριστική περίοδο. Και οι συζητήσεις ν’ αρχίσουν άμεσα.

00Navagos

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θάλασσα και Αλιεία 2014-2020» του έργου: «ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΗΡΑΙΟΥ Ν.ΣΑΜΟΥ

Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θάλασσα και Αλιεία 2014-2020» του έργου: «ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΗΡΑΙΟΥ Ν.ΣΑΜΟΥ

Συνεδρίασε χθες στις 30/11/2020  το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου με τηλεδιάσκεψη αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://www.epresence.gov.gr ). Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που

Περισσότερα »
Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος. Μεγάλο

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Πρώτο «καμπανάκι» ΕΟΔΥ -2 νεκροί & 97 νέα κρούσματα το τετραήμερο. ΠΟΥ: Η πανδημία επιδεινώνεται παγκοσμίως

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι διασωληνωμένοι – 2.186 νέα κρούσματα

Σήμερα ανακοινώνουμε 2.186 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 109.655, εκ

Περισσότερα »