Τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Δ.Σ. στον Ροταριανό Όμιλο Σάμος

Την Δευτέρα 22/07/2019 στο Ξενοδοχείο Doryssa στο Πυθαγόρειο της Σάμου πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα σε Πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Σάμος, η τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.

00Rotary02

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ. Θεόδωρος Πανάγος, ο οποίος πραγματοποίησε και την επίσημη επίσκεψη του στον Όμιλο, ο Δήμαρχος Σάμου Χριστόδουλος Σεβαστάκης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλειος Πανουράκης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γεώργιος Στάντζος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, ο Υπολιμενάρχης Σάμου Αντώνιος Ραπατζίκος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Κωνσταντίνος Φράγκος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Κολλάρος, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Κεφαλάρι Δημήτριος Δημητρίου, ο προ.Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βέροια Αθανάσιος Παπαναστασόπουλος, Συγγενείς των Μελών και Εκλεκτοί Φίλοι του Ομίλου.

00Rotary03

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διοικητής Θεόδωρος Πανάγος, απένειμε τρία βραβεία εκ των οποίων τα δύο αφορούσαν τον Όμιλο και το ένα, τον Ιδρυτικό Πρόεδρο του Ομίλου Ευγένιο Χαρδαβέλλα.

Αναλυτικότερα, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος έλαβε το Βραβείο Κοινοτικής Δράσης και το Βραβείο Επαγγελματικής Δράσης, ενώ ο Ιδρυτικός Πρόεδρος έλαβε το DISTRICT SERVICE AWARD για τις εξέχουσες υπηρεσίες του και την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Ροταριανό Ίδρυμα.

00Rotary04

Εν συνεχεία, βάσει του Ροταριανού Πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του Δ.Σ. του Ομίλου του οποίου η νέα σύνθεση είναι η εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Κυριαζής

Προ.Πρόεδρος: Ευγένιος Χαρδαβέλλας

Αντιπρόεδρος: Μάριος Μπακόπουλος

Εψηφισμένος Πρόεδρος 2020-21: Νικόλαος Βακάκης

Γ.Γραμματέας: Ευαγγελία Τηνιακού

Ταμίας: Γεώργιος Καραδήμος

Κοσμήτωρ: Αγλαΐα Κυριαζή

Μέλος: Εμμανουήλ Αποστόλου

Μέλος: Εμμανουήλ Ισιδώρου

00Rotary05

Ακολούθησε ομιλία του Διοικητού αναφορικά με το τι είναι Ρόταρυ και ποιες οι δράσεις του στην Ελλάδα αλλά και Παγκοσμίως.

Τέλος, η υπέροχη βραδιά έκλεισε με την απονομή Τιμητικών Διπλωμάτων, σε όλα τα Μέλη, για την προσφορά τους στο Ανθρωπιστικό Έργο του Ομίλου, από τον Πρόεδρο Δημήτριο Κυριαζή.    

Kotsiras Arvanitaki MEDIA 140x760pxl v02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου και ταρακούνησε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »