Τάσος Καλατζής: Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα κοντά σας και θα παλεύω για το καλό του τόπου

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της δημοτικής ενότητας Καρλοβάσου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της δημοτικής κίνησης «Δύναμη Δημιουργίας», με επικεφαλής το νυν αντιδήμαρχο Καρλοβάσου κ. Αναστάσιο (Τάσο) Καλατζή.

Την παρουσίαση προλόγισε η δημοτική σύμβουλος κα Ιωάννα Καραγιάννη, εν συνεχεία το λόγο πήρε εκπρόσωπος φοιτητών, ο πρώην νομάρχης αλλά και βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός και ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αναστάσιος Καλατζής.

Πριν παρουσιάσει τη διακήρυξη του Συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» ο κ. Τάσος Καλατζής σε ελεύθερο λόγο είπε τα εξής:

«Κακό δεν έχω κάνει σε κανέναν, καλό έχω κάνει, τα ξεχνάμε όμως. Δεν θέλω να υπάρχει αντιπαλότητα, δεν θέλω να υπάρχει μίσος, δεν θέλω να υπάρχει ζήλια, δεν θέλω να υπάρχει κατηγορώ. Είμαστε όλοι φίλοι, ζούμε στην ίδια κοινωνία και την επομένη των εκλογών θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε όλα και όλοι μαζί να δουλέψουμε πολύ σύντομα για την ανάπτυξη αυτού του τόπου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, φίλους και συνεργάτες, ανιδιοτελώς προσέφερα τις υπηρεσίες μου όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι σήμερα αυτό κάνω. Και από όταν ελευθερώθηκα από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αφιερώθηκα πιο πολύ. Μπορώ να πω στο 100% και αυτό το έχει εκτιμήσει ο κόσμος και αυτό με ικανοποιεί και αυτό με ευχαριστεί.

Και όλα αυτά τα οφείλω και ζητώ συγγνώμη στην οικογένεια μου διότι μπορεί να με στερούνται κάποιες φορές. Έχω δώσει πάρα πολλά, ζητώ τη στήριξή σας για να δώσουμε πολλά περισσότερα για την ανάδειξη αυτού του τόπου.

Θέλω όλοι οι υποψήφιοι των συνδυασμών, να είμαστε αγαπημένοι και να φτάσουμε σ’ ένα επιθυμητό αποτέλεσμα την 26η Μαΐου. Την επομένη θα αρχίσουν οι κριτικές, δεν έχω να κρύψω τίποτα, έχω φτιάξει ένα σχέδιο όπως το οραματίζομαι μαζί με την ομάδα μου. Είναι μια δουλειά περίπου 2 εβδομάδων, γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν άλλον υποψήφιο, θα ήθελα να υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο για το συγκεκριμένο που διεκδικούμε σήμερα. Δεν ήταν εφικτό, δεν μπορώ να το καταφέρω, δεν μπορώ να εκθέσω, δεν θα επεκταθώ. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, σας υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα κοντά σας και θα παλεύω για το καλό του τόπου».

00DinamiDimiourgias02
Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε λόγο για τη φιλοσοφία της αναπτυξιακής προοπτικής που έχει σκοπό να ακολουθήσει για το νέο δήμο, τις προτεραιότητες του συνδυασμού ενώ ανέλυσε τις βασικές αρχές και θέσεις της δημοτικής του παράταξης.

Η καθημερινότητα και η επίλυση των προβλημάτων της, η ύδρευση, καλύτεροι δρόμοι, η εξωστρέφεια του Δήμου με σκοπό την τουριστική τόνωση και η χρήση αναπτυξιακών προγραμμάτων θα δώσουν έργα πνοής στη Δυτική Σάμο. Η σκέψη στο πως θα κινηθεί η παράταξη έχει ως κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, το νησί και τις προοπτικές που μπορεί να αναπτύξει. Εφαρμογή της συμμετοχής και της συλλογικής δράσης, είναι πρακτικές που τους εκφράζουν και επιθυμούν να εφαρμόσουν.

«Θα αγωνισθούμε για ένα δήμο ενωτικό, με συμμετοχή όλων των πολιτών και των φορέων στον προγραμματισμό, οργανωμένο αξιοκρατικά και αποτελεσματικά στην υπηρεσία του πολίτη».
Τα αναπτυξιακά έργα προς υλοποίηση αφορούν τον περιφερειακό Καρλοβάσου, τις ιαματικές πηγές στο «Ποτάμι», την ανάπλαση της παραλιακής, την αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης, το φράγμα Καρβούνη, τον περιμετρικό Μαραθοκάμπου, την αξιοποίηση ως τουριστικό προϊόν της σπηλιάς του Πυθαγόρα, την ανάδειξη ιστορικών στοιχείων του δήμου, το αποχετευτικό σύστημα του Κάμπου Μαραθοκάμπου, την εκπόνηση και προώθηση και νέων μελετών.

Ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος πήρε το λόγο πριν την παρουσίαση των υποψηφίων και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που αφήνει πίσω του για ολόκληρο το νησί, ενώ τόνισε πως στην απορροφητικότητα έργων η Περιφέρεια Βορείου μπορεί να υστερεί και να βρίσκεται στην 9η θέση, αλλά η Σάμος βρίσκεται σε υψηλή θέση, λόγω των μελετών του Δήμου Σάμου.

Ειδικότερα για το Καρλόβασι αναφέρθηκε στην υλοποίηση ενός έργου που αφορά τις ιαματικές πηγές στο «Ποτάμι», για τις οποίες έχει ολοκληρωθεί και έχει περάσει η μελέτη και υπάρχει η δυνατότητα άμεσα να ξεκινήσει η ένταξη και η χρηματοδότηση τους.

00DinamiDimiourgias03

Επίσης έκανε αναφορά και για το μεταναστευτικό – προσφυγικό όπου ανέφερε ότι αντέδρασε για το πρώην κτίριο του «Ποπ Κορν», όταν ζητήθηκε από το γραφείο του βουλευτή για χώρος παραμονής μεταναστών με έγγραφα. Ο Δήμαρχος Σάμου χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «δεν υπέκυψα σ’ αυτό το αίτημα και αργότερα δέχτηκα πολλές πιέσεις».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος, ο πρώην νομάρχης κ. Θαλασσινός Θαλασσινός, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ν. Στεφανής, από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης.

Τη διακήρυξη του συνδυασμού μπορείτε να τη διαβάσετε στην αρχή του άρθρου…

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »