Τάσος Καλατζής για Αλέξανδρο Λυμπέρη: Δυστυχώς δεν απέφυγε τον λαϊκισμό

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Απάντηση έδωσε ο κ. Τάσος Καλατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Σάμου στον κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη, επίσης υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Σάμου, σχετικά με την ομιλία του δεύτερου στα στελέχη και τους φίλους του Δημοτικού συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών», τον οποίο και κατηγόρησε για λαϊκισμό. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τάσου Καλατζή:

Δυστυχώς ο κ. Λυμπέρης στην ομιλία του δεν απέφυγε τον λαϊκισμό μηδενίζοντας τα πάντα, μη αναλαμβάνοντας καμία ευθύνη για τα μέχρι τώρα δρώμενα στην Δυτική Σάμο.

Δεν παρουσίασε καμία τεκμηριωμένη πρόταση για δράση με ενέργειες και λύσεις, παρά μόνο αόριστες υποσχέσεις για δομές που ήδη υπάρχουν. Η απουσία ουσιαστικών και ρεαλιστικών προτάσεων του είναι εμφανής.
Ανέφερε την δημιουργία πολιτικής προστασίας και γραφείου παραπόνων. Ο κ. Λυμπέρης Αλέξανδρος ως αιρετός αλλά και ως επικεφαλής συνδυασμού θα έπρεπε να είχε επισκεφθεί τον Δήμο αν είχε πραγματικό ενδιαφέρον, και να ενημερωθεί για τις δομές που δήθεν δεν υπάρχουν.

Εμείς με τον συνδυασμό μας, “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” και το πρόγραμμά μας δηλώνουμε παρόντες, δίπλα στον πολίτη, ευελπιστώντας σε μια προεκλογική διαδικασία με εποικοδομητικό, για το νέο Δήμο μας, διάλογο επί των πραγματικών προβλημάτων, με ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες λύσεις χωρίς αφορισμούς, ευχολόγια και ψέματα.

00CharismaMikro

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα