Τάσος Καλατζής: Είναι πολύ ψεύτικος (ο Μανώλης Νικολού), χρησιμοποίησε αποκλειστικά και μόνο όλα τα μέσα για ν’ αναδειχθεί ως προσωπικότητα και όφειλα να συνεχίσω με άλλο συνεργάτη για τα υπόλοιπο της θητείας μου

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και μίλησε ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Δυτ. Σάμου με το συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” κ. Αναστάσιος Καλατζής.

Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν το αναμενόμενο για τον κ. Καλατζή και δεν το περίμενε, όπως δήλωσε, καθώς η αποδοχή του κόσμου σε όσες συγκεντρώσεις πραγματοποίησε ο συνδυασμός, ήταν τελείως διαφορετική. «Τις 3 τελευταίες ημέρες παιχτήκανε πάρα πολλά πράγματα, ντρέπομαι τουλάχιστον να τα εκθέσω και στον αέρα».

Όπως είπε ο κ. Καλατζής δεν τα βάζει με τον κόσμο, όμως παραπλανήθηκαν με φρούδες υποσχέσεις, με την έννοια ότι προσπάθησαν να απαξιώσουν το έργο του. Πιθανόν να ευθύνεται και ο ίδιος που δεν ανέδειξε το έργο του μαζί με τον Μιχάλη Αγγελόπουλο και δεν μπορεί να αιτιολογήσει αυτό το αποτέλεσμα, παίχτηκαν όμως και άλλα παρασκηνιακά πράγματα, αλλά και ο άλλος συνδυασμός του κ. Λυμπέρη είναι πολυκομματικός και 7 υποψήφιοι με τον ίδιο τον κ. Καλατζή τελευταία στιγμή απεχώρησαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του δικού του ψηφοδελτίου. Όλη η ομάδα του έχει τη διάθεση μαζί με όσους έχουν εκλεγεί διαθέτουν όλα τα προσόντα για να προσφέρουν στον τόπο. Ο Δήμος έχει συνέχεια και θα βάλουν τα δυνατά τους για να στηθεί ο νέος Δήμος.

Ο κ. Καλατζής ζήτησε και έγινε αποδεκτή, την παραίτηση του κ. Μανώλη Νικολού από τη συνεργασία που είχαν στον ΟΤΑ.

«Ο Μανώλης Νικολού, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος χρησιμοποίησε εμένα, θεωρώ ότι είναι πολύ αχάριστος και δεν έχω κανέναν λόγο να μην το αναφέρω, ήταν συνεργάτης μου, του είχα παραχωρήσει εξουσία διότι δεν περίσσευε κανείς, προκειμένου να χρησιμοποιώ κάποιον διοικητικό υπάλληλο όσο αφορά τη διαχείριση για την καθημερινότητα, αυτός το διαχειρίστηκε με τον χειρότερο τρόπο για εμένα και τον καλύτερο τρόπο γι αυτόν. Μάλιστα οι αναρτήσεις και οι επικοινωνίες που γίνονταν στο κινητό του, είναι το υπηρεσιακό μου τηλέφωνο που του είχα παραχωρήσει απλόχερα για να μην έχει κάποιο κόστος προσωπικό. Αυτό ήταν το ευχαριστώ.

00Kalatzis01

Το ΕΓΩ για τον Μανώλη τον Νικολού, σε εμένα δεν σημαίνει τίποτα. Αν ο κόσμος δεν γνωρίζει, ποτέ δεν είναι αργά, να ενημερώσω ότι ο Μανώλης Νικολού δεν έκανε τίποτα, ότι γινόταν ήταν σύμφωνα με το πρόγραμμα που στήναμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όλα αυτά προσπάθησε να τα εκμεταλλευτεί και να τα καπηλευτεί. Δεν έκανε τίποτα, δεν καθάριζε δρόμους, δεν έβαψε σχολεία, δεν συμμετείχε στη συγκομιδή των σκουπιδιών, δεν συμμετείχε στην κοπή των δέντρων, όλα αυτά γινόταν από συνεργεία του Δήμου.

Αλλά μπορώ να σας πω και το εξής, γιατί δεν ντρέπομαι όταν λέω την αλήθεια και ούτε δεσμεύομαι και σε όλα αυτά μπάχαλο γινόταν όμως. Έλα όμως που, δεν θέλω να εκθέσω και τον Δήμαρχο τον κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος ήταν πιστός υποστηρικτής του, διότι με τις αναρτήσεις θεωρούσε ότι γινόταν ανάδειξη του έργου μας. Ούτε αυτός το κατάλαβε και σε αυτόν είχε επιπτώσεις.

Γιατί όταν εγώ ζήτησα πριν 2 χρόνια να φύγει ο Νικολού από την θέση που τον είχα προτείνει, δυστυχώς δεν το αποδέχτηκε ο Δήμαρχος. Δεν το έκανα προεκλογικά για να μη διαταράξω και να μη επηρεάσω το εκλογικό σώμα. Και ας μου δημιούργησε τόση ζημιά. Είναι πολύ ψεύτικος ο συγκεκριμένος, χρησιμοποίησε αποκλειστικά και μόνο όλα τα μέσα για να αναδειχθεί ως προσωπικότητα και όφειλα να συνεχίσω με άλλο συνεργάτη για τα υπόλοιπο της θητείας μου».

Αυτό που τόνισε εν κατακλείδι ο κ. Καλατζής είναι ότι ο κ. Νικολού λειτούργησε για «ίδιο» όφελος. Συμπληρώνοντας ο κ. Καλατζής είπε, πως δεν ξέρει αν πρέπει να το αποκαλεί κύριο (τον κ. Νικολού) καθώς έχουν μεταφερθεί πολλά ως κατηγορίες προς το πρόσωπό του. Τη θέση του κ. Νικολού παίρνει ο κ. Δημήτρης Λυμπέρης.

Ο κ. Καλατζής δήλωσε πως έπεσε πολλή λάσπη προς το πρόσωπο του, δεν του αξίζει και δεν είναι ανίκανος, η προσφορά του ήταν άπειρη και πάλεψε πολύ για το Καρλόβασι, όμως ο κόσμος δεν το εκτίμησε και πιθανόν επηρεάστηκε πολύ το εκλογικό σώμα από τις συκοφαντίες.

«Με την πόλωση που υπήρξε, δυστυχώς , δεν συμμετείχαν σοβαρά και άτομα με γνώση και όρεξη και διάθεση να προσφέρουν σε κανένα ψηφοδέλτιο», λόγω των παρεών, της πίεσης και τις υποσχέσεις.

Ως ικανοποιημένος από την προσφορά του, στη διαχείριση των προβλημάτων, ειδικά της ύδρευσης και για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί. Μια ευκαιρία να ξεκουραστεί, αλλά θα είναι συμπαραστάτης στα παιδιά που έχουν εκλεγεί αλλά θα προτείνει και άξια παιδιά να πλαισιώσουν όπου χρειαστεί στο νέο Δήμο, είπε κλείνοντας ο κ. Καλατζής.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει Αρχιπύραχος Παναγιώτης Κοτρίδης, μετά την αποχώρηση του Αρχιπύραχου Βασίλη Κοκμοτού. Ο κ. Κοτρίδης προήχθη πρόσφατα στο βαθμό

Περισσότερα »
Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με συναισθήματα, συγκινητικές ευχές και πολλά παιχνίδια και στέλνοντάς τα με το τρένο της αγάπης, κατάφερε να ενθουσιάσει

Περισσότερα »