Τάσος Καλατζής: Ευχαριστώ πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια (υδροδότηση Παλαιού Καρλοβάσου) που τελικά είχε θετική έκβαση

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Τη δική του άποψη σχετικά με την αποκατάσταση του προβλήματος υδροδότησης στην περιοχή «Παλαιό Καρλόβασι», αναφέρει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής και η οποία έχει όπως παρακάτω:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ.

Μετά από έξι ημέρες αγωνίας και προβληματισμού όσον αφορά τον εντοπισμό της βλάβης και την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Παλαιό Καρλόβασι, είμαι υποχρεωμένος να σας ενημερώσω και να απαντήσω συνάμα σε κακόβουλα δημοσιεύματα και σχόλια στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης από ανθρώπους που έχουν άποψη και εμπειρία….

Μόλις διαπιστώθηκε το πρόβλημα, αμέσως ενημερώθηκε και ενεργοποιήθηκαν ο Δήμαρχος και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σάμου με το αρμόδιο προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβασίων. Άμεσα ξεκίνησε ο έλεγχος σε όλο το τμήμα του δικτύου που προσδιορίστηκε η βλάβη και βήμα – βήμα σε μια διαδρομή 1200 περίπου μέτρων σε δύσβατη περιοχή, εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Στην προσπάθειά μας αυτή συμμετείχαν εθελοντικά και ο υδραυλικός κ. Γιώργος Κασώτης με τον γιό του Γρηγόρη. Δεν μπορώ όμως να αγνοήσω τις υπεράνθρωπες προσπάθειες και τον ζήλο των υδραυλικών του Δήμου μας, Δημήτρη Λυμπέρη (Υπεύθυνο Συνεργείων), Σπύρου Καπιολδάση και Θοδωρή Καλατζή και τον συντονισμό με τους Βασίλη Κοντοριάνο, Γιάννη Καραγιαννίδη και Πάρη Παπαγεωργίου με τον συνεργάτη υδραυλικό του Δήμου Μανώλη Τσακανιά.

Παράλληλα για το επείγον του προβλήματος προετοιμάσαμε και εναλλακτική παράπλευρη λύση με λάστιχο υψηλής αντοχής εάν δεν θα είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Μετά το αίσιο τέλος θεωρώ ότι η συγκεκριμένη βλάβη ήταν η αφορμή που μας έδωσε οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα Ύδρευσης του Παλαιού ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ. Ευχαριστώ πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια που τελικά είχε θετική έκβαση.

Λυπάμαι για την προσωρινή ταλαιπωρία των Δημοτών μας και επισκεπτών, αλλά μετά από τρία χρόνια που έχουμε ισορροπίσει το δίκτυο Ύδρευσης στο Καρλόβασι δυστυχώς προέκυψε μια βλάβη την οποία και αποκαταστήσαμε.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα