Ταξίδι εξοικείωσης Ολλανδών Blogger στη Σάμο για δύο δράσεις τουριστικής προβολής της Σάμου στην Ολλανδία

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Tο Γραφείο Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής του Ελληνικού Τουρισμού που υλοποιεί ο Ε.Ο.Τ. στην Ολλανδία, σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου διοργανώνει δύο δράσεις τουριστικής προβολής της Σάμου στην Ολλανδία.

Στην πρώτη μεγάλη δράση που θα πραγματοποιηθεί 10-13 Σεπτεμβρίου 2019, γνωστοί και δημοφιλής bloggers/influencers με συνολικά 700.000 μοναδικούς ακολούθους μηνιαίως, ταξιδεύουν στη Σάμο,  με σκοπό να γνωρίσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα του προορισμού, καθώς και τις  εναλλακτικές δράσεις που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Το Γραφείο Ε.Ο.Τ επέλεξε την Σάμο, στο πλαίσιο της ενίσχυσης προβολής της ως προορισμού, διάρκειας ενός έτους,  στην τουριστική ιστοσελίδα Zoover.nl, την πλέον δημοφιλή και μεγαλύτερη πλατφόρμα τουριστικών αξιολογήσεων στην Ολλανδία που απευθύνεται στο ευρύ κοινό με 1,3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως. Η αρθρογραφία που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα αναρτηθεί στα δημοφιλή Μέσα που διαχειρίζονται οι bloggers, καθώς και στην πλατφόρμα zoover.nl.

Στην δεύτερη δράση η Σάμος επίσης επιλέχτηκε στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του ΕΟΤ για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως προορισμός στην προωθητική δράση «100 Ολλανδοί bloggers@100 ελληνικοί προορισμοί».

Στόχος της ανωτέρω ενέργειας είναι η παρουσίαση της Ελλάδας ως πολυθεματικού προορισμού με εναλλακτικά προϊόντα σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό ανάλογα με την ομάδα στόχο του κάθε blogger. Την Σάμο θα επισκεφτεί η Ολλανδή Ταξιδιωτική blogger Sherena Kishum με 7.000 pageviews στην ιστοσελίδα www.reisenergie.nl.

To blog της απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 25+ που θέλει να εξερευνήσει νέους προορισμούς ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και ενδιαφέρεται για την αυθεντικότητα και την γαστρονομία. Η blogger μέσα από την δική της εμπειρία ανακαλύπτει τον προορισμό, καταγράφει εντυπώσεις και προτείνει δράσεις, περιηγήσεις στους αναγνώστες της.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου και ιδιαιτέρως τα Ξενοδοχεία ΙΝΟ VILLAGE HOTEL, SAMOS HOTEL, VIRGINIA και DORYSSA SEASIDE HOTEL για την φιλοξενία των bloggers, τα εστιατόρια ZEN και Νοστιμιές της Ουρανίας για τα γεύματα, την Εταιρεία ARAMIS και τον κ. Κώστα Λουτράρη για την μετακίνηση τους και την εταιρεία SAMOS OUTDOORS ACTIVITIES για την ξενάγηση σε δράσεις εναλλακτικού τουρισμού.

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου και ταρακούνησε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »