Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου στο «Ταξίδι» της Κύπρου

Στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» που διοργανώνεται φέτος για 22η συνεχή χρονιά στην ΚΥΠΡΟ, τα ονομαστά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου θα προβληθούν και θα προσφερθούν στο κοινό από το χώρο του ειδικού περιπτέρου του Δήμου της Σάμου, ο οποίος συμμετέχει στη διεθνή αυτή έκθεση στοχεύοντας να προβάλλει και πάλι το νησί μας ως έναν προορισμό με πολιτισμό αιώνων και ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα!

Το Σάββατο 4 Μαΐου στις 5 το απόγευμα και στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας θα γίνει διαδραστική ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του νησιού της αμπέλου και του Πυθαγόρα, του ονομαστού σαμιώτικου κρασιού και των τοπικών προϊόντων, των φυσικών καλλονών και των ιστορικών στοιχείων του νησιού της Σάμου. Η παρουσίαση θα γίνει ενώπιον των αρχών της Κύπρου, εκπροσώπων των Πρεσβειών, ταξιδιωτικών πρακτόρων και των ασχολούμενων με τον τουρισμό σε διεθνές επίπεδο.

Η έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» Κύπρου, ανοίγει τις πύλες της στις 3 Μαΐου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου – ACTA σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Display Art Plc.

00taxidi02

Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση για τους προορισμούς που συμμετέχουν, ενώ μεταξύ των εκθετών είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα ενώ σε μεγάλο αριθμό ανέρχονται και οι διεθνείς συμμετοχές.

Σημειώνεται ότι στην αντίστοιχη περυσινή έκθεση στην οποία συμμετείχε και πάλι ο ΕΟΣ Σάμου, από το ειδικό περίπτερο του Δήμου Σάμου πέρασαν περισσότεροι από 11.000 επισκέπτες και επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι υπερθεμάτισαν για την ποιότητα και τη γεύση των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου «Μοσχάτο Άσπρο», «Ψηλές Κορφές», «Samos Vin Doux» και «Grand Cru» που μέσω της ΚΕΟ τα βρίσκει κανείς πλέον σε κάβες , εστιατόρια και super market της Κυπριακής αγοράς.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »