Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου πάνε Horeca

Μιχάλης Αγγελόπουλος: Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για δημιουργία 2ου Hοt spot και μαχόμαστε όλοι μαζί για αποσυμφόρηση των νησιών πριν την τουριστική σεζόν

Για πρώτη φορά στην ιστορία διοργάνωσης της  Ho.re.ca  -του κορυφαίου εμπορικού forum για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και της εστίασης-  τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου θα παρουσιαστούν στην κεντρική σκηνή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος , με ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις από διακεκριμένους chef και sommelier.

550 εκθέτες,  περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος σε διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και η φετινή Ho.re.ca αναμένεται να συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της χώρας αλλά και διεθνείς προσωπικότητες.  Έχει οργανωθεί και εμπλουτιστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις τρέχουσες επαγγελματικές αναζητήσεις αλλά και εκείνες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, με βάση τις κυρίαρχες τάσεις στο εξωτερικό, σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και οινογευσίας-γαστρονομίας .

HORECA02

Οι προβλέψεις για την προσέλευση των επισκεπτών μιλούν για αριθμό που θα ξεπεράσει τους 120.000 επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και διεθνείς αγορές αλλά και τουλάχιστον 1.200 F&B managers, εστιάτορες και χονδρεμπόρους. 

Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου μετά την επιτυχημένη καινοτόμα παρουσίασή τους προ διετίας από επαγγελματίες bar tenders που παρασκεύαζαν και σέρβιραν cocktails με βάση το Samos Vin  Doux, επανέρχονται φέτος με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και την ιδιαίτερη διάσταση που θα δοθεί από τους chef, τόσο σε γαστρονομικές παρουσιάσεις όσο και σε ευφάνταστες δημιουργίες με βάση το σαμιώτικο κρασί.

HORECA3

Ήδη, έχουν οργανωθεί από το Chef’s Club διάφορα food show, ομιλίες σχετικές με τον τρόπο που επιλέγεται ένα καλό κρασί για τη λίστα ξενοδοχείων, εστιατορίων αλλά και θαλαμηγών/κρουαζιερόπλοιων, εκφάνσεις δημιουργικής κουζίνας με οινογευστικές  πινελιές,  η σημασία του «greek meze» συνοδεία κρασιού, τα γλυκά του μπουφέ και τα παραδοσιακά γλυκά των γάμων που συντροφεύουν μοναδικά τα γλυκά κρασιά του Ε.Ο. Σ Σάμου και η επιλογή φιάλης για κάθε μορφή catering.

HORECA4

Φέτος, στη Ho.re.ca 2017,  εισηγητές διεθνούς κύρους, αλλά και έμπειροι chef , αρχιμάγειρες και sommelier από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν εμπεριστατωμένα και μέσω της ιδιαίτερης τέχνης και τεχνικής τους τη γκάμα κρασιών του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου, σε μια έκθεση που αναμένεται, για μια ακόμη φορά, να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και να διευρύνει τις πωλήσεις!

Πηγή: www.samiaampelos.gr

HORECA5

HORECA6

samostoday logo big

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »