«Τα Ιερά Πάθη»: Συναυλία της Φιλαρμονικής Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου με τη συμμετοχή του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου

Στο κλίμα των ημερών πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή συναυλία της Φιλαρμονικής «Βαθύλλος- Αντώνης Γεροχριστοδούλου» στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, τη Μ. Δευτέρα (22/04) υπό τη μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Δημήτρη Πράπα με τη σύμπραξη του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου.

«ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΑΘΗ» με ψαλμούς, εγκώμια, τροπάρια, αποδόθηκαν από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής με μοναδικό τρόπο, ενώ η χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου, έδωσε το στίγμα της με εγκώμια και τροπάρια της Μ. Εβδομάδας.

00Vathilos02

Η στεντόρεια φωνή στην αφήγηση της κας Ελπίδας Νικολαίδου, σε κείμενα Γιάννη Τζήκα, Κώστα Βάρναλη και ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, δημιούργησαν το απαραίτητο κλίμα στην αίθουσα.

00Vathilos03

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κυριαζής, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κώστας Αμυρσώνης, εκπρόσωποι της 79 ΑΔΤΕ, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

00Vathilos04

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΒΑΘΥΛΛΟΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΡΟΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την πολιτιστική ανάπτυξη της Σάμου στη μουσική. Συμμετέχει σε εκδηλώσεις και παρελάσεις, ενώ προσφέρει και μουσική εκπαίδευση από καταξιωμένους μουσικούς.

Ελένη Χατζηγεωργίου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »