Σύσκεψη στο Πυθαγόρειο για τον τουρισμό

Σύσκεψη στο Πυθαγόρειο για τον τουρισμό

Σύσκεψη με τους επαγγελματίες του Πυθαγορείου, με πρωτοβουλία της Κοινότητας Πυθαγορείου και του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Μαίου 2020, στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου.

00SiskepsiPythagoreio02

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Βαλκαμλής, Ευάγγελος Καρράς, Μιχάλης Μητσός και κα Δέσποινα Καΐλα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγόρειου, κ. Μάνος Βαλής και μέλη του Συλλόγου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Καρβελάς, σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

00SiskepsiPythagoreio03

Η ατζέντα της σύσκεψης περιείχε θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πυθαγορείου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επανεκκίνηση του τουρισμού και σε διάφορες αναπτυξιακές προτάσεις για τη βελτίωση της εικόνας του Πυθαγορείου και της ευρύτερης περιοχής.

Οι Αντιδήμαρχοι ενημέρωσαν, ανά αρμοδιότητα, τους παρευρισκόμενους για τις ήδη πραγματοποιηθείσες ενέργειες τους και τον προγραμματισμό τους για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το όραμα για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μας ενώνει! Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και με προσήλωση για την επίτευξη αυτού του στόχου!

teleion maketa16

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ). Το ΔΙΕΚ Σάμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους

Περισσότερα »