Συνεργασία Χρήστου Χατζηχριστοδούλου με τον Δήμαρχο Ικαρίας

Συνεργασία Χρήστου Χατζηχριστοδούλου με τον Δήμαρχο Ικαρίας

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή” Χρήστος Χατζηχριστοδούλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ικαρίας, Νίκο Καλαμπόγια, την Πέμπτη 18 Ιουνίου στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας. Σκοπός της προγραμματισμένης αυτής συνάντησης ήταν η συνεργασία επί θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ο σχεδιασμός κοινών δράσεων που θα μπορούσαν να οργανωθούν μεταξύ των Δήμων του νομού μας.

Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ως Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ικαρίας σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία και την παρελθούσα λειτουργία της ΠΕΔ. Ο Δήμαρχος Ικαρίας εκτός από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ είναι και ο νέος πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΔ στη Σάμο.

Η συνεργασία απέβη άκρως εποικοδομητική, με κεντρικούς άξονες την κοινή πορεία των Δήμων μας και την αρωγή που θα μπορούσε να προσφέρει η ΠΕΔ προς τους Δήμους του νομού μας. Κοινός παρονομαστής στη σκέψη των δυο συνομιλητών είναι η ανάγκη για σταθερή και διαρκή συμπόρευση των γειτονικών νησιών, με στόχο την ευημερία των πολιτών του νομού μας.

 

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιώργος Στάντζος: «Γενναία αποσυμφόρηση του ΚΥΤ και ο υπόλοιπος πληθυσμός στου «ΖΕΡΒΟΥ». Μην μας πανικοβάλλει το επίπεδο 2 ή 3..»

Γιώργος Στάντζος: Καθυστερούν οι αδειοδοτήσεις για τις κατεδαφίσεις με ότι αυτό συνεπάγεται

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος και αναφέρθηκε στα

Περισσότερα »