Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαπές στον αερολιμένα της Σάμου, για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

ΠE Σάμου: Δωρεάν πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης και ενημέρωσης των αγροτών

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (14/09) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαπές, ηλικίας 19 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι συλληφθείσες προσπάθησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό την Ολλανδία και κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, η 19χρονη επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο αυστριακών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι η 53χρονη είχε προμηθεύσει το προαναφερόμενο ταξιδιωτικό έγγραφο στη 19χρονη, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδό της από τη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

00Navagos

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου για τα εγκαταλελειμμένα και ετοιμόρροπα κτήρια της Σάμου

Ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου για τα εγκαταλελειμμένα και ετοιμόρροπα κτήρια της Σάμου

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί, Κάτοικοι της Σάμου φέρνουν στην επικαιρότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο, το πρόβλημα των εγκαταλελειμμένων και επικίνδυνων κτηρίων στο νησί τους. Οι

Περισσότερα »