Συνελήφθη για εμπρησμό εθελοντής πυροσβέστης στα Κοντακαίϊκα

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί το Σάββατο (16/09) στις 12 το μεσημέρι ένας 45χρονος εθελοντής πυροσβέστης από το κλιμάκιο των Κοντακαιϊκων ως υπαίτιος της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δασική  έκταση στην περιοχή Κοντακαίϊκα την Πέμπτη στις 19:40.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ίδιος ειδοποίησε το εθελοντικό κλιμάκιο  για την πυρκαγιά και στην συνέχεια  ενημέρωσε ότι είχε δει κάποιον άγνωστο να προσπαθεί να διαφύγει από το συγκεκριμένο σημείο.

Το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Σάμου προχώρησε σε συλλογή καταθέσεων στην περιοχή και ύστερα από ανάκριση του 45χρονου εθελοντή αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος έβαλε φωτιά με έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό και στη συνέχεια ειδοποίησε το κλιμάκιο για να τη σβήσουν.

Ο 45χρονος κρατείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Συνελήφθη σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ημεδαπός Α.Γ. του Ν. 45 ετών, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση, σε δασική έκταση, στην περιοχή Κοντακαίικα στο δήμο Σάμου, η οποία εκδηλώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:40. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα