Συνελήφθη 31χρονος Παλαιστίνιος που μετέφερε στη Σάμο ινδική κάνναβη, λαθραία τσιγάρα και καπνό

Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού (Παλαιστίνιος) προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (09/02), στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σάμου, για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών καθώς και του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου  στον επιβατηγό λιμένα Καρλοβασίου Σάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός της βαλίτσας που έφερε, τα κάτωθι:

α) επιμελώς κρυμμένα (αναμεμιγμένα με σκόρδα) σε πλαστική σακούλα δέκα (10) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους διακοσίων ογδόντα επτά γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (287,2gr),

β) ογδόντα οχτώ (88) πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών καθώς και είκοσι επτά (27) συσκευασίες λαθραίου καπνού, που δεν έφεραν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης.

Από τη Λιμενική Αρχή Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το σύνολο των καπνικών προϊόντων, καθώς επίσης ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »