Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου με την παρουσία του Υπουργού Νότη Μηταράκη

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου με την παρουσία του Υπουργού Νότη Μηταράκη

Σύμφωνα με την αριθ. 55/Α’/11-3-2020 άρθρο 10 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ορίζεται ότι «1. Κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων μπορεί να λαμβάνει χώρα είτε διά περιφοράς κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), είτε διά τηλεδιάσκεψης με κάθε πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο. Στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των συμβουλίων, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών».

Βάσει των ανωτέρω η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ στις 27 Αυγούστου 2020 ημέρα Πέμπτη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πλατεία Πυθαγόρα).

Η έναρξη της παρούσας συνεδρίασης θα είναι στις 12.00 το μεσημέρι , για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω πίνακα θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κολλάρος Γεώργιος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ, ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 10126 /21-8-2020, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ενημέρωση του σώματος από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό ζήτημα.

Εισηγητής: Κολάρος Γεώργιος πρόεδρος Δ.Σ.    

Αναμορφώσεις προϋπολογισμού- τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2020.

Εισηγητής: Οικονομική επιτροπής- Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος.      

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ανατολικής Σάμου και Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την υλοποίηση της πράξης «ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ MASTER PLAN ΛΙΜΕΝΑ ΒΑΘΕΟΣ».

Εισηγητής:

Επικαροποίηση της Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ανατολικής Σάμου και Δήμου Δυτικής Σάμου για την διάθεση στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ του Δήμου Ανατολικής Σάμου των αστικών απόβλητων που παράγονται και συλλέγονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος

Λήψη απόφασης σχετικά με την απόδοση ανταποδοτικών τελών για χρήση του ΟΕΔΑ Ανατολικής Σάμου για το διάστημα από 1/9/2019 έως 31/12/2019.

Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος

Εγγραφές νηπίων και βρεφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς σχολικού έτους 2020-2021.

Εισηγητής: Δ/νση Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών

 

00Dodekanisossamostoday760x140

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου, διένειμαν ένστολοι αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου, διένειμαν ένστολοι αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, την 14-09-2020 στις περιφερειακές ενότητες Χίου και Σάμου, αλλά και τη Λήμνο και σήμερα (21-09-2020) στη Λέσβο,

Περισσότερα »
Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Α. Σάμου Γιώργου Στάντζου με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη

Ν. Μηταράκης: «Μειώσαμε δραστικά τις ροές, υλοποιούμε ουσιαστική αποσυμφόρηση και στα νησιά και στην ενδοχώρα. Δίνουμε έμφαση στις απελάσεις, κλείνουμε δομές αντί να δημιουργούμε νέες»

“Oι υπαίτιοι του εμπρησμού στη Μόρια θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, θα εκτίσουν τις ποινές τους και θα απελαθούν” Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης ενημέρωσε τα μέλη της Διαρκούς

Περισσότερα »