Συναυλία Γιώργου Ψυχογιού στη Σάμο

Συναυλία Γιώργου Ψυχογιού στη Σάμο

Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου και η Samart, έχουν τη χαρά και την τιμή να παρουσίαζουν στη Σάμο για μία και μόνο εμφάνιση, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 8μμ στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου τον διεθνώς αναγνωρισμένο πιανίστα και συνθέτη Γιώργο Ψυχογιό. 

Ο Γιώργος Ψυχογιός, σε αυτή τη μοναδική του εμφάνιση στο νησί μας, θα παρουσιάσει στο κοινό μουσικές από μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.   

O Γιώργος Ψυχογιός παράλληλα με την πιανιστική του καριέρα γύρω από το χώρο της κλασικής μουσικής, εξασκεί με διακρίσεις την τέχνη της Jazz και του Αυτοσχεδιασμού, ενώ είναι καθηγητής πιάνου επί πολλά χρόνια σε ωδεία και μουσικές σχολές.
Δημιούργησε την Ορχήστρα και Χορωδία των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την οποία και διατήρησε επί δέκα χρόνια, υπό τη διεύθυνσή του. Το 2011 και το 2012 είχε τη Καλλιτεχνική Διεύθυνση του ¨Jazz Marathon¨, που πραγματοποιήθηκε στον Παρνασσό, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές εξαιρετικών μουσικών και συγκροτημάτων. 

To 2014 επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο cd της EBU με τίτλο “Tune in Jazz” που κυκλοφορεί διεθνώς.

Ο διάσημος πιανίστας και συνθέτης Keith Jarrett έχει πει για τον Γ.Ψυχογιό:” Ενας σπουδαίος πιανίστας και συνθέτης! Οι αυτοσχεδιασμοί του Γιώργου είναι ένα απίστευτο δώρο από τον Θεό. Μια πραγματικά απίστευτη έκπληξη για μένα”  

Zarbanis340X230

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »