Συνάντηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου και Ικαρίας με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου

Κατόπιν άμεσης επικοινωνίας με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μετά το δελτίο τύπου με Αρ. Πρωτ. 03/6 Ιαν 2017 του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση προκειμένου να επιλυθεί κάθε τυχόν παρεξήγηση.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας αναγνωρίζει το έργο της κας Περιφερειάρχη και θα της θέσει όλα τα προβλήματα στην εν λόγω συνάντηση και για ενημέρωση αλλά και για τυχόν λύσεις που δύνανται να δοθούν.
Νωρίτερα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου και Ικαρίας με το υπ’ αριθμ. Δελτίο τύπου 03/06 Ιαν 2017 εξηγούσε τους λόγους που δεν πήρε μέρος στη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τέλος ότι ο σύλλογος δεν επιθυμεί καμία συνάντηση με κυβερνώντες που εκμεταλλεύτηκαν τις οικογένειές μας για ίδιον όφελος και παραπλάνησαν τους Έλληνες οδηγώντας τη χώρα στην παρακμή συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων τους. Αναλυτικά:
Σάμος 06 Ιανουαρίου 2016 Αρ. Πρωτ. : 03
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. και οι πολύτεκνες οικογένειες του συλλόγου μας αφού σας ευχηθούν ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017 σας ενημερώνουν για τα παρακάτω προκειμένου να αποφύγετε μελλοντικές παρεξηγήσεις εκτός αν με δική σας πρωτοβουλία τις πρεσβεύετε:
α. Σύμφωνα με το ‘Αρθρο 21: (Προστασία οικογένειας, γάμου, μητρότητας και παιδικής ηλικίας, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες)
1. H οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Kράτους.
2. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Kράτος.
Παρά την ανωτέρω νομοθεσία κατά την επίσκεψη του κ. Υ.Ε.Ν. στη Σάμο απευθυνόμενοι σε σύλλογο Τριτέκνων, είπατε όπως εκείνοι ανέβασαν στο διαδίκτυο ότι ήταν ο μόνος σύλλογος πολυμελών οικογενειών που ήρθαν στη συγκέντρωση του κυρίου Κουρουμπλή;;;;;;;;
Αναρωτηθήκατε κ. Καλογήρου γιατί ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων αρνήθηκε να προσέλθει στην συγκέντρωση παρά την πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Νίκου Κατρακάζου; Αναρωτηθήκατε κ. Καλογήρου τι έχει προσφέρει η κυβέρνηση του Κουρουμπλή στις πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας; Αναρωτηθήκατε κ. Καλογήρου αφού ποτέ δεν μας επισκεφτήκατε πώς περνάμε; Αναρωτηθήκατε κ. Καλογήρου πώς οι χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες των νησιών που είστε επικεφαλής τα βγάζουν πέρα; Πώς πληρώνουν χαράτσια και άλλες υποχρεώσεις όταν εσείς δεν τις αναγνωρίζετε και τις βάζετε στο ίδιο καζάνι; Υπερασπισθήκατε ποτέ τις θέσεις των πολύτεκνων οικογενειών;;; Ανταποκριθήκατε ποτέ στα δεκάδες καλέσματά μας να συνομιλήσουμε;;;;;;;
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο σύλλογός μας δεν επιθυμεί καμία συνάντηση με κυβερνώντες που εκμεταλλεύτηκαν τις οικογένειές μας για ίδιον όφελος και παραπλάνησαν τους Έλληνες οδηγώντας τη χώρα στην παρακμή συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων τους. Επίσης με όλο το σεβασμό αν δεν επιθυμείτε επικοινωνία με τους πολύτεκνους των νησιών μας ενημερώστε μας ώστε να γνωρίζουμε ότι είστε για μας persona non gratta ή στην καθομιλουμένη ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ.
Με Σεβασμό
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Ο
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Β. Βούρος Απόστολος Γ. Τσιώλης

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου, διένειμαν ένστολοι αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου, διένειμαν ένστολοι αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, την 14-09-2020 στις περιφερειακές ενότητες Χίου και Σάμου, αλλά και τη Λήμνο και σήμερα (21-09-2020) στη Λέσβο,

Περισσότερα »
Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Α. Σάμου Γιώργου Στάντζου με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη

Ν. Μηταράκης: «Μειώσαμε δραστικά τις ροές, υλοποιούμε ουσιαστική αποσυμφόρηση και στα νησιά και στην ενδοχώρα. Δίνουμε έμφαση στις απελάσεις, κλείνουμε δομές αντί να δημιουργούμε νέες»

“Oι υπαίτιοι του εμπρησμού στη Μόρια θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, θα εκτίσουν τις ποινές τους και θα απελαθούν” Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης ενημέρωσε τα μέλη της Διαρκούς

Περισσότερα »