Συνάντηση του Σωματείου Κτηνοτρόφων Κεντρικής Σάμου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την έλλειψη σφαγείου στη Σάμο

Στις 6/7/2017 έγινε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης κύριο Τσιρώνη, την όποια την προκάλεσαν ο βουλευτής Σάμου κύριος Σεβαστάκης Δημήτριος  και το Σωματείο κτηνοτρόφων κεντρικής Σάμου.

Ευχαριστούμε πολύ τον βουλευτή κύριο Σεβαστάκη για την αμέριστη συμπαράσταση για την κτηνοτροφία στο νησί μας . Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο βουλευτής  κύριος Σεβαστάκης και από το Σωματείο κτηνοτρόφων κεντρικής Σάμου, ο Γενικός Γραμματέας Βακράς Στυλιανός. Από το υπουργείο παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κύριος Τσιρώνης Ιωάννης, η προϊσταμένη της διεύθυνσης υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων ζωικής προέλευσης, όπως και ο ειδικός σύμβουλος του κυρίου Τσιρώνη.

Η συνομιλία επικεντρώθηκε με το θέμα της έλλειψης του σφαγείου στη Σάμο και πώς μπορεί να βρεθεί μια άμεση λύση. Μετά από πολύωρη συζήτηση και των δυο πλευρών βγήκε το συμπέρασμα ότι στο νησί πρέπει  να λειτουργήσει σφαγείο ώστε η ανάπτυξη του νησιού να αυξηθεί . Η πλευρά του υπουργείου θα προσπαθήσει να βρει λύση και θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με το σωματείο μας, επίσης δεσμεύτηκε ο κύριος υπουργός να έρθει ο ίδιος σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Σάμου κύριο Αγγελόπουλο.   

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο Γ.ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΚΡΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ                                         ΒΑΚΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »