Συνάντηση της Ε.Ο.ΠΕ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου για τους αγώνες της Εθνικής Νεανίδων στη Σάμο

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκο Κατρακάζο, την πρόεδρο της Τ.Ε. Σάμου Μέλπω Λάνδρου και τον πρόεδρο της Αναγέννησης Σάμου, Θεολόγο Φράγκο είχε την Τρίτη 22 Μαΐου ο διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση του οργανωτικού πλαισίου για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του ομίλου της Εθνικής Νεανίδων στα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19. 

«Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τον Διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλή Μπακοδήμο και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Σάμου στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης του 3ου προκριματικού γύρου Ευρωπαϊκού Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη της Σάμου το διάστημα 28-30 Ιουνίου 2018 με τη συμμετοχή της Ελλάδας, Ολλανδίας, Σλοβακίας και Σλοβενίας. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση που φέρνει στο επίκεντρο τη Σάμο, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα στα παιδιά του νησιού να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, αναθέτοντάς μας τη διοργάνωση».

Οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 28 Ιουνίου με 1 Ιουλίου και αντίπαλοι της Ελλάδας είναι η Σλοβακία, η Σλοβενία και η Ολλανδία. Την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ της Αλβανίας (1-9/9) θα πάρουν οι δύο πρώτοι του ομίλου. 

Στον έτερο όμιλο (Pool H), με «οικοδέσποινα» τη Ρουμανία κληρώθηκαν: Νορβηγία, Λευκορωσία, Γερμανία, Ρουμανία. 

Πηγή: www. volleyball.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »