Συνάντηση – συζήτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με νέους, μαθητές, σπουδαστές και εργαζόμενους

Συνάντηση – συζήτηση με νέους, μαθητές, σπουδαστές και εργαζόμενους είχαν την Κυριακή 17-3-2019 το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζίχας και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αναπτύχθηκε ένας πλούσιος διάλογος που ανέδειξε τα πολλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και οι νέες, όπως η ανεργία, η υποαπασχόληση και οι μισθοί των 300 ευρώ, η μαύρη ανασφάλιστη εργασία, τα προβλήματα των σχολείων με τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα, η έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού, η αδυναμία πολλών οικογενειών να ανταποκριθούν στα φροντιστήρια που τείνουν να γίνουν κύρια μορφή εκπαίδευσης, το νέο νόμο για το Λύκειο που το μετατρέπει σε εξεταστικό κέντρο, αφαιρώντας και τα τελευταία υπολείμματα ολοκληρωμένης γνώσης που αναπτύσσει την κρίση των μαθητών κλπ.

Επίσης τις ελλείψεις σε χώρους άθλησης, αλλά και την ανεπάρκεια αυτών που υπάρχουν στη πόλη όπως το Κλειστό Γυμναστήριο, καθώς και τη οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών για την άθληση των παιδιών τους κ.ά

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζίχας αφού υπογράμμισε ότι πολλά απ’ αυτά τα προβλήματα και ιδιαίτερα όσα αφορούν το δήμο, έχουν αποτελέσει αντικείμενο παρεμβάσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο, τόνισε την ανάγκη της οργανωμένης πάλης των νέων μέσα από τις μαθητικές κοινότητες, τα σωματεία και τους συλλόγους. Σ’ αυτό τον αγώνα τόνισε οι κομμουνιστές, οι Κνίτες είναι και θα είναι πάντα στη πρώτη γραμμή. Όσο αφορά τις εκλογές επισήμανε ότι όλα τα προβλήματα των νέων πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου. Απέναντι στο μαύρο όλων αυτών των προβλημάτων, η λύση δεν είναι το γκρίζο που υπόσχονται οι συνδυασμοί των αστικών κομμάτων και των λεγόμενων «ανεξάρτητων».

Η απάντηση από τη νέα γενιά πρέπει να είναι το Κόκκινο της ελπίδας, των αγώνων, της προοπτικής μιας κοινωνίας που θα έχει στο κέντρο της των άνθρωπο και τις ανάγκες του. «Ρίξτε κόκκινο σε όλες τις κάλπες της 26ης Μάη» κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζίχας.

19/3/19

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »