Συνάντηση προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου ώρα 11.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. Σάμου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της πλήρωσης της κενής θέσης γραμματέως στο Ειρηνοδικείο Καρλοβάσου Σάμου.


Επισημαίνεται ότι από το Μάρτιο του έτους 2018 το Ειρηνοδικείο επί της ουσίας δεν λειτουργεί αφού δεν υπάρχει γραμματέας και ότι ενώ σύμφωνα με το οργανόγραμμα του 1998 προβλέπονται στο Πρωτοδικείο Σάμου έντεκα (11) οργανικές θέσεις στο τέλος του έτους στο Πρωτοδικείο θα υπηρετούν μόνο πέντε (5) υπάλληλοι χωρίς κανέναν Επιμελητή δεομένου ότι μία υπάλληλος μετατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου και ένας συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα και δύο συνταξιοδοτούνται στο τέλος του έτους.


Κατά συνέπεια καθίσταται ολοφάνερο πλέον ότι το Πρωτοδικείο Σάμου δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει με αποτέλεσμα να υπάρξουν αξεπέραστα προβλήματα στην απονομή της δικαιοσύνης στο νησί της Σάμου.

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »