Συνάντηση εργασίας του Βουλευτή Σάμου με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) καθώς και με επιχειρηματίες – επενδυτές

Την Παρασκευή 7-4-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) κ. Geoffrey Pyatt με διακομματική ομάδα βουλευτών και με αντικείμενο: «Οι επιχειρηματίες συναντούν τους νομοθέτες. Στρογγυλή τράπεζα για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα».

Ο βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης και Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, μετέχει στην ομάδα εργασίας για ζητήματα ανάπτυξης ποικίλων συνεργασιών με τις ΗΠΑ. Ο βουλευτής Σάμου χειρίζεται ζητήματα εκπαίδευσης, πολιτισμού και νέας επιχειρηματικότητας.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν γνωστοί επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών εργασιών.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις με πιο εξειδικευμένες δράσεις, ώστε να ενισχυθούν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα με συνέργειες επιχειρηματιών και επενδυτών από τις ΗΠΑ.

Από τη συζήτηση εντοπίστηκε με σαφήνεια ότι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για περιοχές με μεγάλες και ποικίλες δυνατότητες ανάπτυξης, όπως είναι ο νομός Σάμου.

Από το γραφείο του Βουλευτή

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος. Μεγάλο

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Πρώτο «καμπανάκι» ΕΟΔΥ -2 νεκροί & 97 νέα κρούσματα το τετραήμερο. ΠΟΥ: Η πανδημία επιδεινώνεται παγκοσμίως

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι διασωληνωμένοι – 2.186 νέα κρούσματα

Σήμερα ανακοινώνουμε 2.186 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 109.655, εκ

Περισσότερα »