Συνάντηση Ενημέρωσης: Προστάτεψε την καρδιά σου

Το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο της ΠΕ Σάμου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με τίτλο ” Προστάτευσε την καρδιά σου” σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μακροζωϊας και τον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Σάμου. Οι κορυφαίοι καρδιολόγοι της Ελλάδας θα μιλήσουν με απλό και κατανοητό τρόπο για τους κινδύνους, την πρόληψη και την θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων ενώ στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει συζήτηση με το κοινό.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου O Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου Ο Καθηγητής Καρδιολογίας

     Χριστιάνα Καλογήρου               Νικόλαος Κατρακάζος                 Χριστόδουλος Στεφανάδης 

Πρόγραμμα

18:15-18:30 Προσέλευση

18:30-18:50 Χαιρετισμοί

18:50-19:10  Εισαγωγική Ομιλία Χριστόδουλου Στεφανάδη. Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημμίου Αθηνών και Yale University

19:10-19:30 Παράγοντες κινδύνου, πρόληψη και θεραπεία καρδιαγγειακών επεισοδίων. Γεράσιμος Σιάσος ,Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών & Harvard University

19:30-19:50 Αρρυθμίες – Κολπική μαρμαρυγή. Δημήτριος Τσιαχρής, Διευθυντής Ηλεκτροφυσιολογίας, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

19:50-20:10 Επεμβατική αντιμετώπιση καρδιαγγειακών παθήσεων. Εμμανουήλ Βαβουρανάκης, Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής Γ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ohio State University.

20:10-20:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »