Συνάντηση Δημάρχου Σάμου με το διοικητικό συμβούλιο του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Κοντακαιϊκων για το γήπεδο της κοινότητας

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Ο Δήμος Σάμου, ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, το Τοπικό Συμβούλιο των Κοντακαιίκων και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ψ.Ε.Σ. Κοντακαιίκων προσδιόρισαν, την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, το χρονοδιάγραμμα της μεγάλης παρέμβασης του Γηπέδου της Κοινότητας.

Ο Διευθυντής των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σάμου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το έργο θα δημοπρατηθεί προς τα τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου και η σύμβαση με τον ανάδοχο θα υπογραφτεί αρχές Δεκεμβρίου.

00Kontakeika02

Όσο αφορά τις εργασίες οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις βραχοπτώσεις (μετά και από την γεωτεχνική μελέτη η οποία εκπονήθηκε και παραδόθηκε πρόσφατα στην Τ.Υ. και την ολοκλήρωση της στατικής μελέτης η οποία θα παραδοθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου) θα χρηματοδοτηθούν από τα απρόβλεπτα του έργου κατά την εγκατάσταση του εργολάβου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου και του Τοπικού Συμβουλίου αναφέρθηκαν στην κομβική χρησιμότητα του γηπέδου που καλύπτει 5 ομάδες και 7 τμήματα και κατένειμαν αρμοδιότητες μεταξύ τους.

00Kontakeika03

Ο Δήμαρχος Σάμου δήλωσε ότι : «Ο Δήμος Σάμου με την ένταξη των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ειδικού σκοπού Βορείου Αιγαίου συνολικού προϋπολογισμού 3.250.000 ευρώ εγγυάται την σωστή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων με ασφάλεια για τους αθλητές αλλά και την δυνατότητα στα σωματεία να υλοποιήσουν το εξωστρεφές κοινωνικό τους έργο».  

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα