Συνάντηση από κοινού με τον Υπουργό Υγείας ζητούν η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο μας, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους που βιώνουν καθημερινά την εντατικοποίηση της εργασίας τους, την υποστελέχωση και την υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου και όχι στην φιέστα που στήνει η διοίκηση μαζί με το υπουργείο για να απαιτήσουμε:

– Επαρκή χρηματοδότηση, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων προγραμμάτων ΟΑΕΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ και επικουρικών που εργάζονται στο νοσοκομείο μας

-Να ληφθούν τώρα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους. Να προσληφθεί άμεσα γιατρός εργασίας και τεχνικός ασφαλείας .

-Αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και του ΕΚΑΒ .

-Δημιουργία ιατρείου μέσα στο χώρο του ΚΥΤ, πλήρη στελεχωμένο και εξοπλισμένο .Άμεσα απεγκλωβισμός όλων των προσφύγων –μεταναστών.

-Πλήρη ένταξη όλων των υγειονομικών στα βαρέα ανθυγιεινά. Να χαρακτηριστούν οι χώροι του νοσοκομείου ως χώροι ανθυγιεινής εργασίας.

-Παλεύουμε αποκλειστικά για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας.

Το Δ.Σ

Η ΕΝΙΣ Σάμου και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου ζητά από κοινού συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας ώρα που εσείς θα ορίσετε για να του εκθέσουμε τα προβλήματα που απασχολούν όλους τους εργαζόμενους .

Η Πρόεδρος της ΕΝΙΣ

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

00GyrosPlateias

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »