Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου με Βρετανική αντιπροσωπεία για τον τουρισμό

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος υποδέχτηκε στο γραφείο του σήμερα και καλωσόρισε στη Σάμο την αποστολή 16 εκπροσώπων Βρετανικών ΜΜΕ και τουριστικών πρακτόρων στο πλαίσιο δράσης προβολής του νησιού μας που οργανώνει ο ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας και ο βρετανικός tour operator «Sunvil Holidays».

Η αποστολή κατά την παραμονή της θα ξεναγηθεί σε ολόκληρο το νησί.

00SUNVIL1

 «Η αγγλική αγορά ήταν πάντα μια από τις σημαντικότερες αγορές για το νησί μας. Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια σημαντική κάμψη και για το λόγο αυτό πρέπει στοχευμένα να επιδιώξουμε την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Μεγάλη Βρετανία. Σημαντική ώθηση θα μπορούσε να προσφέρει η εκτέλεση πτήσης και από το Manchester και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να είναι η άμεση επιδίωξή μας.  Να αναφέρω επίσης σε ότι αφορά τις ειδικές μορφές τουρισμού, που απευθύνεται κυρίως στην αγγλική  αγορά, την δράση του ορνιθοτουρισμού (bird watching) που ως Περιφερειακή Ενότητα μαζί με άλλους επιστημονικούς φορείς ετοιμάζουμε επί 2 χρόνια και σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να την ξεκινήσουμε.

Το Sunvil Holidays είναι ένας παραδοσιακός φίλος των νησιών μας που στάθηκε δίπλα μας και στα δύσκολα. Οι πελάτες του είναι πελάτες πολύ καλής ποιότητας που σε μεγάλο ποσοστό επισκέπτονται επαναλαμβανόμενα το νησί μας για πολλά χρόνια». 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »