Συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στο Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στους Μύλους

Σύλληψη 17χρονου και 22χρονου στον αερολιμένα της Σάμου, για   κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 παραμονή της χάρης του Προφήτη Ηλία, ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετείχε στο γλέντι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύλων ‘Ο Ίμβρασσος’ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σε συνεργασία με τη Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας ‘ΕΙΡΗΝΗ’ παρουσίασαν χορούς από τη Σάμο, τα νησιά του Αιγαίου καθώς και ένα αφιέρωμα σε χορούς της Μακεδονίας και πιο συγκεκριμένα του Νομού Πέλλας.

Όλοι ο χορευτές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην απόδοση των χορών δίνοντας το παρόν σε αυτό το μεγάλο πανηγύρι που εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί στο νησί μας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΧΟΡ.Ο.Σ εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και τον χοροδιδάσκαλο μας για την όμορφη αυτή εκπροσώπηση του Ομίλου μας.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ δε σταματά να στηρίζει τις προσπάθειες των Πολιτιστικών Συλλόγων του νησιού μας στο πλαίσιο της βασικής του αρχής για συνεργασίες, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως ο ΧΟΡ.Ο.Σ ενώνει.

Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Jumbo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »