Συμμετοχή του Δήμου Σάμου στο Δημαρχείο του Karsiyaka με σκοπό την διοργάνωση του Φεστιβάλ “Karsiyaka and Northern Aegean Islands”.

Ο απολογισμός του Δημήτρη Σεβαστάκη για τα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού στo πλαίσιo της τουριστικής προώθησης του νησιού συμμετείχαν την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην ευρεία σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Karsiyaka με σκοπό την διοργάνωση του Φεστιβάλ “Karsiyaka and Northern Aegean Islands”.

Η ατζέντα της σύσκεψης περιλάμβανε την κοινή προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού που έχει κοινές αναφορές και στις δύο χώρες γεγονός το οποίο θα επιτευχτεί με την υλοποίηση ενός 2ημερου Φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει και παράλληλες εκδηλώσεις.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε ένα διαφορετικό από τους εμπλεκόμενους  Δήμους με έναρξη του από το Δήμο του Karsiyaka.

00Karsiyaka02

Στην ευρεία αυτή σύσκεψη που συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Δήμο Χίου, τον Δήμο Bozcaada, Πανεπιστήμια της γείτονας χώρας, o Δήμος Σάμου εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Σάμου Χριστόδουλο Σεβαστάκη, τον Πρόεδρο Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού Μάριο Βασιλείου, την Ειδική Συνεργάτη Δημάρχου Μαρία Παπαδάμ και τον υπάλληλο του Δήμου Σάμου του Τμήματος Προγραμματισμού Νίκο Τσούλο.

00Karsiyaka03

Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι Δήμαρχοι Σάμου και Karsiyaka συμφώνησαν επί της αρχής για την υπογραφή ενός Πρωτοκόλλου Συνεργασίας στο εγγύς μέλλον. Η αποστολή του νησιού μας ενημέρωσε ακόμη τους παρευρισκομένους για όλες τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις  που θα πραγματοποιηθούν στη Σάμο κατά την θερινή περίοδο.

Στόχος μας είναι η συνεχόμενη τουριστική προβολή και προώθηση του τόπου μας ως τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας με το μεγάλο αποθετήριο περιβάλλοντος, πολιτισμού και ιστορίας που διαθέτει. 

Garden

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου, κ. Γιάννης Μάρκου. Η ΔΕΕΠ Σάμου συγκέντρωσε

Περισσότερα »
5ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα του Νοσοκομείου Σάμου

5ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα του Νοσοκομείου Σάμου

Σήμερα 22-10-2020 πραγματοποιήθηκε η 5ωρη στάση εργασίας και  δράσεις που είχε προκηρύξει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας

Περισσότερα »
Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (21/10) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις

Περισσότερα »