Συμμετοχή του Δήμου Σάμου στην συνάντηση Δήμων και φορέων τουρισμού για την συμμετοχή και διοργάνωση στο ”Karsiyaka and North Aegean Islands Festival”

Ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετέχουν στην συνάντηση Δήμων και φορέων τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην περιοχή Karsiyaka της Τουρκίας στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των νησιών Λέσβου, Χίου, Σάμου και του τουρκικού Δήμου.

Σκοπός της συνάντησης είναι η από κοινού διοργάνωση και συμμετοχή των εν λόγω Δήμων στο ”Karsiyaka and North Aegean Islands Festival” που αποτελεί φεστιβάλ προβολής τοπικών προϊόντων και γαστρονομικού τουρισμού για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας.

Το φεστιβάλ προγραμματίζεται στο τέλος Οκτωβρίου στην περιοχή Karsiyaka και θα δώσει την ευκαιρία προβολής και προώθησης της γαστρονομικής κουλτούρας. Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες αφορά την ενδελεχή ενημέρωση του Δήμου και την συμβολή του στην διοργάνωση αυτή.

Η γείτονα χώρα αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης για όλο και μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και η προώθηση της Σάμου σε μία μεγάλη τουριστική αγορά είναι μείζονος σημασίας.

AfisaNavagos

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »
Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από αλλοδαπούς

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, σε οικία στο Βαθύ της Σάμου. Ταυτοποιήθηκαν

Περισσότερα »