Συμμετοχή του Δήμου Σάμου στην έκθεση «Ελλάδος – Γεύση» με δικό του περίπτερο. Πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις

Το ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ – «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ», θα συμμετέχει στην έκθεση «Ελλάδος – Γεύση» από 18 – 21 Μαϊου 2017 και για αυτό το λόγο απέστειλε επιστολή προς το Επιμελητήριο Σάμου. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΝΠΔΔ -ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ – «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ», σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 26/2017 απόφαση Δ.Σ, θα συμμετέχει, με δικό του περίπτερο, στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα, από 18-21 Μαίου2017 .

Η ανωτέρω έκθεση αποτελεί την προβολή μιας συνολικής εικόνας της Ελλάδας, με τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και την παραγωγική φυσιογνωμία του κάθε τόπου.

Στο περίπτερό μας θα μπορούν να συμμετέχουν ως φιλοξενούμενοι επιχειρήσεις και μικροπαραγωγοί που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών, αναδεικνύοντας μαζί μας τον τοπικό πλούτο της Σάμου.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας σχετικά με την παραπάνω έκθεση, γνωρίζοντάς τους ότι θα υπάρχει, η δυνατότητα έκθεσης και πώλησης προϊόντων εντός του περιπτέρου.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δ.Σ

Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος. Μεγάλο

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Πρώτο «καμπανάκι» ΕΟΔΥ -2 νεκροί & 97 νέα κρούσματα το τετραήμερο. ΠΟΥ: Η πανδημία επιδεινώνεται παγκοσμίως

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι διασωληνωμένοι – 2.186 νέα κρούσματα

Σήμερα ανακοινώνουμε 2.186 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 109.655, εκ

Περισσότερα »