Συμμετοχή του Δήμου Σάμου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB στο Βερολίνο

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Ο Δήμος Σάμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει με αυτόνομο περίπτερο στην δημοφιλή Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB , που διοργανώνεται από τις 6 έως τις 10  Μαρτίου 2019, στο Βερολίνο.

Η Σάμος είναι ένας από τους δήμους, που έγινε αποδεκτή η αίτησή τους για αυτόνομο περίπτερο.  Η έκθεση αποτελεί μείζονος σπουδαιότητας γεγονός για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Ο μέσος όρος των επισκεπτών της ανέρχεται στις 170.000 και πέρυσι το γεγονός καλύφθηκε από διαπιστευμένους δημοσιογράφους, bloggers ενώ συμμετείχαν σ’ αυτήν περισσότεροι από 10.000 εκθέτες από 186 χώρες.

Η Διεθνής Έκθεση ΙΤΒ Berlin αποτελεί έναν εξαιρετικά αξιόπιστο δείκτη της κατάστασης του κλάδου και μια απαραίτητη πλατφόρμα διασύνδεσης, γνωριμίας και δικτύωσης για μια από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες του κόσμου, όπως είναι η τουριστική, που απέδειξε την αντοχή της απέναντι στην προσφυγική κρίση και παραμένει σε δυναμική τροχιά μεγέθυνσης, παρά τις δύσκολες παγκόσμιες συνθήκες. Η ITB Berlin  προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και σύναψης επαγγελματικών συμφωνιών με τους παγκόσμιους παράγοντες του τουριστικού κλάδου.

Ο Δήμος Σάμου στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού για τον τουρισμό θα συμμετέχει στην έκθεση παρουσιάζοντας πλήθος τοπικών προϊόντων  και τουριστικού υλικού με σκοπό την περαιτέρω προβολή και προώθηση του τόπου. 

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »